Η στιγμή που το ποτήρι ξεχείλησε: Όταν Μέγκαν και Χάρι φέρεται να προσέβαλαν την Ελισάβετ

24.03.2021 / 17:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
meghan-markle-harry-elisavet-25122019-ap

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Χάρι πλέον δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις ειδικά μετά από τη συνέντευξη που έδωσαν οι Σάσεξ στην Oπρα.

Η ρήξη όμως στη σχέση τους είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, οι μεγάλες εντάσεις ανάμεσά τους ξεκίνησαν όταν ο Χάρι και η Mέγκαν προσέβαλαν τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Όταν το ζευγάρι αποφάσισε να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα  -σύμφωνα με τον Γουίλιαμ- έκανε λανθασμένες επικοινωνιακές κινήσεις και δεν χειρίστηκε το θέμα καλά ούτε δημόσια ούτε ιδιωτικά. Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα  Σάσεξ Ρόγιαλ για το Mέξιτ ήταν για τον Γουίλιαμ προδοσία για τη βασίλισσα. 

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της DailyMail αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ήταν ότι στο σάιτ των Σάσεξ αναφερόταν η λέξη ρόγιαλ και πίστευε ότι ο αδερφός του θα χρησιμοποιούσε τον τίτλο του για να συνάψει διαφημιστικές συμφωνίες.

Η Ελισάβετ τότε είχε απαγορεύσει στο ζευγάρι να χρησιμοποιεί τη λέξη αυτύη σε κάθε τους πρότζεκτ και η απάντηση των Μέγκαν και Χάρι ήταν αυτή που έφερε τη ρήξη ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

“Δεν υπάρχει καμιά δικαιοδοσία της Μοναρχίας για τη χρήση royal στο εξωτερικό, εντούτοις ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν ούτε τη φράση Σάσεξ Ρόγιαλ ούτε τη λέξη Ρόγιαλ εγραφε η ανακοίνωση των Σάσεξ, εξοργίζοντας τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Sunday Times έγραψε για την ιστοσελίδα Σάσεξ Ρόγιαλ “είναι συγκλονιστικό ότι παραμένει online. Αυτό ήταν για τον Γουίλιαμ.

Ένιωσε ότι είχαν αιφνιδιάσει τη βασίλισσα με ένα πολύ προσβλητικό και ασεβή τρόπο”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα