Η Πατρινή Χριστίνα Κοντοβά, επέστρεψε στην Ουγκάντα και αγκάλιασε ξανά τη μικρή Έιντα-ΦΩΤΟ

05.07.2021 / 10:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kontova_xristina

Μεταξύ Καμπάλας και Ελλάδας ζει τους τελευταίους μήνες η Πατρινή Χριστίνα Κοντοβά, η οποία κάνει τα πάντα προκειμένου να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και να καταφέρει να υιοθετήσει τη μικρή Έιντα από την Ουγκάντα.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας βρέθηκε για λίγο καιρό στην Ελλάδα, ωστόσο εδώ και δύο 24ωρα είναι ξανά στην Ουγκάντα και έχει και πάλι στην αγκαλιά της τη μικρή Έιντα.

Η Χριστίνα Κοντοβά ανέβασε μερικά τρυφερά στιγμιότυπα στο Instagram με το κοριτσάκι που της έχει «κλέψει» την καρδιά και σχολίασε στη λεζάντα: «Δυο μέρες προσπαθούμε να χορτάσουμε αγκαλιές… δεν χορταίνουμε όμως».

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα Κοντοβά είχε ανακοινώσει την απόφασή της να υιοθετήσει την Έιντα γράφοντας στο Instagram στις αρχές Απριλίου: «Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα από τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία. Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα».

fthis.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα