“Η οικογένεια είναι αγάπη” – Η δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νίκης Φώτη Ηλιόπουλου

15.05.2024 / 18:46
ΦΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (1)

Με αφορμή την 15η Μαΐου, Διεθνή Ημέρα Οικογένειας που καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ», Φώτης Ηλιόπουλος, δήλωσε «ο ιερός και κομβικός θεσμός της οικογένειας έχει δεχτεί ανεπανόρθωτο πλήγμα τα τελευταία χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια αποτελεί θεμέλιο λίθο της ελληνικής κοινωνίας, στυλοβάτη της ανάπτυξης και εγγυητή των αρχών και αξιών του Έθνους μας, οι διαδοχικές κρίσεις καταβαραθρώνουν καθημερινά τη δομή της και την ίδια ώρα οι πολιτικές που ακολουθούνται καταλύουν τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά της.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η παραδοσιακή πυρηνική οικογένεια χαλυβδώνει ισορροπημένους χαρακτήρες και ελευθερώνει τις παιδικές ψυχές.

Η ΝΙΚΗ είναι ανυποχώρητη στον αγώνα της να αποκαταστήσει το κύρος και να προστατεύσει την ιερότητα της παραδοσιακής οικογένειας και συνεχίζει να μάχεται για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, όπως είναι το δημογραφικό, το οποίο «απειλεί» την πατρίδα μας.

Προτεραιότητα του Πατριωτικού μας Κινήματος είναι η στήριξη της οικογένειας σε εθνικό, ενωσιακό και διεθνές επίπεδο. Μία προτεραιότητα που προϋποθέτει μεταξύ άλλων κατάργηση της φορολογικής αδικίας, θετική προβολή του θεσμού της οικογένειας, ενιαία νομοθετική καθιέρωση ελάχιστης ηλικίας γάμου για την προστασία των νεαρών ηλικιών, ανεξαρτήτως θρησκείας ή εθίμων, νομοθετικό σεβασμό στη θεσμοθετημένη συμβίωση, η οποία είναι αποκλειστικά ο γάμος μεταξύ ανδρός και γυναικός, ασφαλές μεγάλωμα των παιδιών σε υγιείς οικογένειες, προστασία της μητρότητας, οικονομική και ηθική επιβράβευση της πολυτεκνίας, κοινωνικές παροχές και οικονομική ενίσχυση.

Οικογένεια είναι αγάπη, αφοσίωση, εμπιστοσύνη, σεβασμός, αλληλοεκτίμηση.  Η οικογένεια είναι θεμελιώδης αξία. Ας την κρατήσουμε ψηλά!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα