Ι.Ο.Π.: Συμμετοχή στην κεντρική εκδήλωση της αναπαράστασης της Ναυμαχίας του Λεπάντο

26.09.2023 / 16:42
φωτο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26092023

Ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Πατρών συμμετέχει, με 3 σκάφη ανοικτής θαλάσσης (Siba-Μπούντας Ευθ., Σωκρατης Π.-Μπαρμπέτας Αντ. και Meleni II-Μπαλαδάκης Ανδ.), στην μεγάλη κεντρική εκδήλωση της αναπαράστασης της Ναυμαχίας του Λεπάντο, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, στην γειτονική πόλη, αλλά και γενικότερα στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπάκτου, με αφορμή την 452ης Επετείου της Ναυμαχίας, που θεωρείται μια από τις σημαντικότερες ναυμαχίες στην παγκόσμια ιστορία. 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί, η διοίκηση του Ομίλου συζήτησε  την επικείμενη συνεργασία του Ι.Ο.Πατρών με το μέλος του Marco Polo Project Venezzia Mediterraneo τον κ. Pietrangelo Petteno από την Βενετία. Ενώ παράλληλα, ο Προέδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Ι.Ο.Πατρών φιλοξένησαν την Δήμαρχο του Armento (πόλη της Νότιας Ιταλίας, στην περιοχή Basilicata), Maria Felicia Bello, τον καθηγητή Aniello Ertio, Προέδρο του

Ιδρύματος Porta Coeli και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ιδρύματος Porta Coeli (Bassilicata), Donato Farmelo  και συζήτησαν πολιτιστικές και αθλητικές κοινές δράσεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα