Η μέρα που θα ανοίξει η πλατφόρμα του “Εξοικονομώ – Αυτονομώ” για την Δυτική Ελλάδα -Οι ενστάσεις του Βασίλη Αϊβαλή

15.12.2020 / 7:24
exoikonomokatoikon

Στις 18 Δεκεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα του προγράμματος “Εξοικονομώ – Αυτονομώ” για την Δυτική Ελλάδα. Μετά την Αττική ακολουθούν οι αιτήσεις για τις περιοχές της υπόλοιπης Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου (16 Δεκεμβρίου) και της Δυτικής Ελλάδας (18 Δεκεμβρίου).

Ωστόσο, ήδη υπήρχαν σημαντικά προβλήματα στις περιοχές αυτές που η πλατφόρμα έχει ανοίξει. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος Bασίλη Αϊβαλή που αναφέρει τα εξής:

«Μάλιστα… Ο λόγος για το «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» Για το Υπουργείο….. «Απόλυτα επιτυχημένα ήταν όλα ….»!!!!!

Για τους πολίτες και μηχανικούς;;; Σε 23’ λεπτά εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός της Ηπείρου. Σε 1h 35’ λεπτά για τα νησιά του Ιονίου.

Για να καταχωρήσεις πρόταση συμπολίτη στο «Εξοικονομώ –Αυτονομώ» δεν πρέπει να είσαι μηχανικός πρέπει να είσαι…. ο “Κεντέρης” πληκτρολογίου, διαδικτύου κλπ.

Εμείς το είπαμε, το λέμε και το ξαναλέμε. Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!! Σε τέτοιας δημοφιλίας προγράμματα η χρονική προτεραιότητα είναι λάθος! Η λύση είναι αντικειμενικά κριτήρια και περιορισμένος χρόνος υποβολών.Σε κάθε περίπτωση έτσι όπως είναι τα πράγματα… αφήστε ανοιχτές τις υποβολές για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, βάλτε τις υπόλοιπες αιτήσεις ως επιλαχούσες και ικανοποιήστε εντάσσοντας μέχρι εκεί που μπορείτε. Σταματήστε να βάζετε αντιμέτωπους τους μηχανικούς με τους πολίτες καλύπτοντας την διαχρονική πολιτική σας στενοκεφαλιά!

Και δεν καταλαβαίνω…το κεντρικό ΤΕΕ τί κάνει συμφωνεί;;; Η να βγάλουμε εδώ από την Δυτική Ελλάδα ανακοινώσεις για όλη την χώρα… μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο γιατί τον έλεγχο των πληροφοριακών συστημάτων δεν τον έχουμε…αλλιώς ξέραμε τί θα κάναμε….».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα