Παρασκευή, 21.01.2022, 7:55 μμ

Η Φλόγα διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά

07.12.2021 / 18:53
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
floga

Οπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα συνεχίσει την προσπάθεια της για έσοδα ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» Παράρτημα Ν. Αχαΐας ο οποίος ανακοίνωσε οτι διοργανώνει και φέτος Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Τα παιδιά, οι γονείς και οι φίλοι του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» Παράρτημα Ν. Αχαΐας, διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά στο γραφείο του Συλλόγου(Φιλοποίμενος 28, Πάτρα.- Τηλ. 2610276021).

Θα βρείτε διάφορα χριστουγεννιάτικα δωράκια   που  κατασκεύασαν με μεράκι και αγάπη οι εθελοντές μας χειροποίητα στολίδια, γούρια, κοσμήματα και εργόχειρα.

Σίγουρα θα βρείτε δωράκια για τους αγαπημένους σας και έτσι θα ενισχύσετε και τη Φλόγα μας!!!

Το παζάρι της «ΦΛΟΓΑΣ» λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ.,

τα απογεύματα Τρίτης, Πέμπτης και Παρασκευής τις ώρες 18.00 μ.μ. -21.00 μ.μ.

και Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 10.00 π.μ. -14.00 μ.μ.

Τα έσοδα της εορταγοράς, από την πώληση των προϊόντων που δημιούργησαν και πρόσφεραν  τα παιδιά, οι γονείς, οι φίλοι του Συλλόγου και οι μοναχές της Ιεράς Μονής Αγ. Νικολάου Μπάλα Πατρών, θα διατεθούν για την στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους καθώς και του πολύπλευρου έργου της ΦΛΟΓΑΣ (ξενώνας φιλοξενίας των παιδιών, ιατρικά μηχανήματα, μισθοδοσίες γιατρών – νοσηλευτών, κατ’ οίκον νοσηλεία, κάλυψη ιατρικών εξετάσεων – θεραπειών κ.α.).

Κατά την διάρκεια του παζαριού θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας κατά του covid 19 (τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, χρήση προστατευτικής μάσκας, πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης ).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα