Η επιβεβαίωση του Φίλιππα Λιάκου: Ο κ. Μυλωνάς το έβαλε στα πόδια και αρνήθηκε debate μαζί του!

04.10.2023 / 11:46
fa 60

Σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Με τον πλέον επίσημο τρόπο, επιβεβαιώνεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Φίλιππος Λιάκος, όταν αποκάλυπτε ότι οι αντίπαλοι του και ειδικά ο απερχόμενος δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς, αποφεύγουν σαν ο… διάβολος το λιβάνι, την δημόσια πολιτική αντιπαράθεση και διάλογο μαζί του.

1. Εμείς προκαλέσαμε στις 25/9 τους αντιπάλους μας,  για δημόσιο διάλογο στο Patra TV και εκείνοι απέφυγαν να μας απαντήσουν!

2. Δέχθηκαμε νέα πρόσκληση για διάλογο από τον τηλεοπτικό σταθμό Lepanto και τη δεχθήκαμε αμέσως , χωρίς προϋποθέσεις και όρους !

Όμως ο κύριος Μυλωνάς, το έβαλε και πάλι στα πόδια και ματαίωσε και αυτό το debate!

Τώρα ξέρετε για ποιο λόγο: Γιατί όπως πιστοποιούν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιήθηκαν, είμαστε εμείς στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και ο κ. Μυλωνας, έρχεται τρίτος και καταιδρωμένος!

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση του Lepanto και ας βγάλει ο λαός της Δυτικής Αχαΐας τα συμπεράσματά του για τον κύριο Μυλωνά:

«Ο Δημοσιογραφικός Όμιλος «Plus Media» κάλεσε προσφάτως σε Debate τους επικεφαλής των παρατάξεων στη Δυτική Αχαΐα, σε μία συζήτηση που θα μεταδίδονταν από τον τηλεοπτικό σταθμό Lepanto.

Παρά το ότι υπήρξε συμφωνία με την πλειοψηφία των υποψήφιων (με τους εκπροσώπους τους), για τους όρους και τις προϋποθέσεις διεξαγωγής, ο κ. Μυλωνάς ζήτησε η εν λόγω συζήτηση να «τεθεί υπό την αιγίδα και την ευθύνη της Ένωσης Συντακτών», την οποία ακόμη δεν έχει ενημερώσει, ημέρες μετά την αρχική συζήτηση και κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Εάν ωστόσο επιμένει σε αυτό, θέλοντας να υποκαταστήσει τους έμπειρους και καταξιωμένους δημοσιογράφους του Ομίλου, ας κινήσει άμεσα τις διαδικασίες και ας μας πει τον τρόπο διεξαγωγής του Debate

Αγαπητέ, κ. Μυλωνά, πάμε ακόμη ένα βήμα παρακάτω: μην κρύβεστε από τον δημόσιο διάλογο. Ορίστε όποιους δημοσιογράφους εσείς θέλετε κι εμείς καλύπτουμε τη μετάδοση!

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, επιτιθέμενος για ακόμη μία φορά σε τοπικά ΜΜΕ που ελέγχουν την εκάστοτε εξουσία, προσπάθησε να μειώσει τον ουσιαστικό ρόλο τους στην κοινωνία και προφανώς να αποφύγει την «τηλεμαχία» με τους υπόλοιπους υποψήφιους, οι οποίοι συμφωνούσαν με τη διεξαγωγή της.

Τον καλούμε έστω και αυτή την ώρα να κατανοήσει τη σημασία του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και να σταματήσει να το υποτιμά, κάνοντας ξεκάθαρες τις θέσεις του στους πολίτες».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα