Η δημοτική αρχή ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους για την επιτυχία του Πατρινού Καρναβαλιού

28.02.2023 / 13:26
IMG_20230224_200648

Ένα ακόμα Πατρινό Καρναβάλι, το κορυφαίο της Ελλάδας, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Ένα Καρναβάλι σταθμός, που έγραψε την δική του, ξεχωριστή ιστορία, με την χωρίς προηγούμενο συμμετοχή καρναβαλιστών, που ξεπέρασαν τις 50.000, αλλά και του αριθμού των επισκεπτών, πάνω από 150.000.

Ένα Καρναβάλι, που θαύμασε όλη η Ελλάδα, για το αστείρευτο κέφι, τα χρώματα, τη δημιουργικότητα, την ανατρεπτική σάτιρα και τον αυθορμητισμό.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της μεγάλης λαϊκής γιορτής, είναι η ταυτότητά μας, με τον λαό και τη νεολαία της πόλης μας να το επιβεβαιώνουν κάθε χρόνο με τη συμμετοχή τους.

Το διάστημα που διήρκησε η καρναβαλική περίοδος, διοργανώθηκαν πολυάριθμες εκδηλώσεις σε όλη την Πάτρα, με «πρωταγωνιστές» όχι μόνο το κέντρο της πόλης, αλλά και τις γειτονιές, τα σχολεία, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και άλλους φορείς του Δήμου μας. Οι δραστηριότητες αυτές, δεν οργανώθηκαν με «λόγια», πραγματοποιήθηκαν με πάρα πολλή δουλειά, από τον Καρναβαλικό Οργανισμό, τους εργαζόμενούς του, το Καρναβαλικό Εργαστήρι, όλους όσους προσέφεραν με κάθε τρόπο.

Στο σχεδιασμό, την οργάνωση και την επιτυχία των εκδηλώσεων είχαν καθοριστική συμβολή οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων, που δούλευαν επί σειρά μηνών, για την κατασκευή και τοποθέτηση του εντυπωσιακού καρναβαλικού διακόσμου, αλλά και της υψηλής αισθητικής καλλιτεχνικής δημιουργίας των αρμάτων που εντυπωσίασαν τους πάντες.

Οι εργαζόμενοι του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου μας, αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλους μας. Παρά τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, εργάστηκαν με φιλότιμο νυχθημερόν, αξιοποιώντας τα μέσα που έχει προμηθευτεί ο Δήμος και παρέδωσαν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα την πόλη μας καθαρή.

Η δημοτική αρχή ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους για την επιτυχία του Πατρινού Καρναβαλιού 3

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το ΕΚΑΒ, τα Νοσοκομεία μας, την Αστυνομία, την Τροχαία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό, συνολικά όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο, για την επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή του Καρναβαλιού.

Ευχαριστούμε τα πληρώματα, τους φορείς της πόλης, που με αίσθημα ευθύνης, συνέβαλαν στο τελικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε με σιγουριά και αισιοδοξία, για το Καρναβάλι του 2024!

Το Καρναβάλι μας είναι και θα παραμείνει η μεγάλη λαϊκή γιορτή για όλους!

Η δημοτική αρχή ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους για την επιτυχία του Πατρινού Καρναβαλιού 4

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα