Η Χριστίνα Τσάφου για το διαζύγιό της: «Ένας χωρισμός είναι ένα πένθος»

14.07.2022 / 8:32
tsafou

 «Εγώ που ήμουν 24 χρόνια με τον άντρα μου, είχαμε μια ολόκληρη κοινή ζωή και είναι πολύ δύσκολο μετά να το αντιμετωπίσεις», πρόσθεσε η ηθοποιός

Για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, με τον οποίο ήταν 24 χρόνια μαζί, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετώπισε μίλησε η Χριστίνα Τσάφου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός είπε στο περιοδικό Λοιπόν για το διαζύγιό της: «Άκουσα από τον ψυχολόγο που πήγα μετά το διαζύγιό μου, ότι είναι ένας μικρός θάνατος. Μου είπε ότι είναι ένα πένθος που μάλιστα μπορεί να κρατήσει αρκετό καιρό. Για να λέμε την αλήθεια, ένας χωρισμός είναι ένα πένθος γιατί ακόμα κι αν θέλεις να χωρίσεις, είναι ένας μικρός ακρωτηριασμός. Εγώ δηλαδή που ήμουν 24 χρόνια με τον άντρα μου, είχαμε μια ολόκληρη κοινή ζωή και είναι πολύ δύσκολο μετά να το αντιμετωπίσεις. Χρειάστηκε να τα παλέψω όλα μόνη μου, όπως κι έγινε».

Τέλος, σχετικά με το αν της λείπει η συντροφικότητα, η Χριστίνα Τσάφου είπε:

«Δεν μου λείπει καθόλου η συντροφικότητα. Είμαι πολλά χρόνια μόνη μου, γύρω στα δέκα πέντε. Στην αρχή είχα τον αγώνα να φροντίσω χίλια πράγματα μόνη μου και όταν ας πούμε πως κάπως ηρέμησα, είχα μάθει μόνη μου. Σε αυτή την ηλικία τι σχέση να χτίσεις; Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις, αλλά δεν ανήκω σε αυτές».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα