Η αποτίμηση της απεργίας από τον ΣΚΕΑΝΑ

09.11.2021 / 17:22
skeana_spiropoulos

Την  αποτίμηση της για την χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση έκανε η διοίκηση του ΣΚΕΑΝΑ η οποία εξέδωσε την Τρίτη ανακοίνωση με την οποία αναφέρει στα πεπραγμένα της κινητοποίησης και παράλληλα ευχαριστεί και τους φορείς που με τη στάση τους, στήριξαν την κινητοποίηση.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Μεγαλειώδης η χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση του ΣΚΕΑΝΑ που για 2η φορά στα χρονικά της εστίασης σήκωσε το βάρος και έχοντας την απόλυτη στήριξη των μελών του, προχώρησε σε 24ωρο κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής του νομού. Η απεργία ήταν από κοινού με τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών, Μανικιούρ Πεντικιούρ Νομού Αχαΐας η «Αγία Τριάς».

Τα μέτρα που για ακόμα μια φορά επεβλήθησαν, σκληρά και ανεφάρμοστα και με στόχο πάλι συγκεκριμένους επιχειρηματικούς κλάδους. Η οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας πλέον είναι μονόδρομος και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε προς αυτήν την κατεύθυνση φέροντας την ευθύνη της εκπροσώπησης χιλιάδων συναδέλφων που «κραυγάζουν» με αγωνία για τον μέλλον τόσο το δικό τους και των οικογενειών τους όσο και των εργαζομένων τους. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη μας καθώς και τα μέλη του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών, Μανικιούρ Πεντικιούρ Νομού Αχαΐας η «Αγία Τριάς» για την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους και για την δυναμική συμμετοχή στην απεργία.

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι ως εκπρόσωποι είμαστε υπερήφανοι για το ήθος και τον πολιτισμό που επέδειξαν οι συνάδελφοι μας κατά την διάρκεια της πορείας, όπως επίσης να δηλώσουμε πως καταδικάζουμε κάποια ατυχή περιστατικά που υπήρξαν.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά για την στήριξή τους, τους φορείς:

ΟΕΒΕΣΝΑ

Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών

Σωματείο Βιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ν. Αχαΐας (με την παρότρυνση στα μέλη τους να μην πωλούν καφέ την ημέρα της απεργίας)

Συντεχνία Αρτοποιών Πάτρας (με την παρότρυνση στα μέλη τους να μην πωλούν καφέ την ημέρα της απεργίας)

Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων ΤΑΧΙ Πάτρας και Περιχώρων ο Άγιος Χριστόφορος

Σύνδεσμο Πτυχιούχων Μηχανικών Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Ν. Αχαΐας”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα