Η Αχαΐα στα ύψη και πάλι, 125 νέα κρούσματα!

26.10.2021 / 17:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία των κρουσμάτων στην Αχαΐα η όποια σήμερα κατέγραψε 125 νέα κρούσματα covid-19 και ο αριθμός είναι ο υψηλότερος των τελευταίων τριών μηνών, δείγμα ότι η κατάσταση στην περιοχή είναι σε επικίνδυνο σημείο.

Η περιφέρεια Αιτ/νιας έχει 58 νέα κρούσματα  και η γειτονική Ηλεία μόλις 13 κρούσματα διατηρώντας χαμηλά νούμερα όλο το τελευταίο διάστημα.

Aπο εκεί και πέρα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η Αττική, που καθημερινά καταγράφει τα περισσότερα κρούσματα – σήμερα εντοπίστηκαν 841- αλλά και η Θεσσαλονίκη – στην οποία εντοπίστηκαν 591- και όπου οι εικόνες που βλέπουμε από το πρωί είναι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικές, με πιστούς να συνωστίζονται σαν να μην υπάρχει κορονοϊός.

Τα φώτα πέφτουν και στη Θεσσαλία, όπου πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε οτι δεν θα γίνουν παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου εξαιτίας του υψηλού ιικού φορτίου. Πράγματι στη Λάρισα καταγράφηκαν 349 κρούσματα, ενώ στη Μαγνησία 221.

Στον «αστερισμό» των περιφερειών με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων βρίσκονται επίσης η Ημαθία με 140, η Αχαΐα με 125,  η Πέλλα με 122, η Πιερία με 114 και οι Σέρρες με 102.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα