Γρηγόρης Αλεξόπουλος για την 25η Μαρτίου: Μια μέρα υπερηφάνειας και εθνικής ανάταξης

24.03.2023 / 13:38
ka 78

Σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Η 25η Μαρτίου, ημέρα διπλής γιορτής για το Έθνος μας, ήταν και παραμένει μια ημέρα ελπίδας για την κοινωνία. Ολοι οι συμβολισμοί που εκφράζει αυτή η ημέρα, βρίσκονται διαχρονικά στην επικαιρότητα του Έλληνα. Μια μέρα μήνυμα ομοψυχίας, ελευθερίας, αφύπνισης, αλλά και ενεργοποίησης της συλλογικής μας συνείδησης, απέναντι σε ό,τι επιβουλεύεται το μέλλον μας και σε ό,τι μας κρατά πίσω.

Έχει έρθει η ώρα όμως να δημιουργήσουμε και νέες ισχυρές αξίες. Αυτό το οφείλουμε στις νέες γενιές, οι οποίες απογοητεύονται από όσα βλέπουν γύρω τους. Στόχος μας, λοιπόν, πρέπει να είναι η δημιουργία νέων μονοπατιών που θα μας οδηγήσουν σε καλύτερες ημέρες. Σε ημέρες που ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας.

Σήμερα είναι μια μέρα υπερηφάνειας, εθνικής ανάταξης, πίστης, γιορτή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Τιμούμε τους προγόνους μας και την ιστορική μνήμη, στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στην ευθύνη που μας κληροδότησαν και σχεδιάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Όπως κάναμε πάντα. Χρόνια πολλά Ελλάδα!».

Γρηγόρης Αλεξόπουλος για την 25η Μαρτίου: Μια μέρα υπερηφάνειας και εθνικής ανάταξης 2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα