Γούτος: «Καλούμε την Δημοτική Αρχή να εγκαταλείψει την ανάλγητη πολιτική και να προσχωρήσει στην πρότασή μας για μείωση των Δημοτικών Τελών»

10.02.2021 / 17:10
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
xristos-goutos

Από την Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» και τον επικεφαλής της Χρήστο Γούτο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ημέρες, η Δημοτική Αρχή με την προσφιλή τακτική της προχειρότητας, αποκομμένη από την τοπική κοινωνία , προκαλεί το κοινό αίσθημα.

Αυτή τη φορά για τα νέα Δημοτικά Τέλη που θα κληθούν να πληρώσουν, μέσα στο δύσκολο 2021, όλοι οι δημότες και επαγγελματίες.

Αντιπαρεχόμαστε αστοχίες και πολιτικές συμπεριφορές που οδηγούν σε ασυνεννοησία των Δημοτικών Παρατάξεων, με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.

Οι δημότες, από τους οποίους και για τους οποίους όλοι μας υπάρχουμε στα κοινά, ένα και μόνο ένα πράγμα θα πρέπει να ξέρουν.

Με την σημερινή Δημοτική Αρχή πλήρωσαν 20% πάνω τα Τέλη το 2020.
Με την σημερινή Δημοτική Αρχή θα πληρώσουν ακόμα 10% πιο ακριβά τα Τέλη του 2021.

Όσο είναι ακόμα καιρός και για το συμφέρον των Δημοτών, καλούμε την Δημοτική Αρχή να εγκαταλείψει την ανάλγητη πολιτική, εν μέσω διπλής κρίσης και να προσχωρήσει στην πρότασή μας για μείωση των Τελών.

Για οτιδήποτε άλλο προκύψει στα οικονομικά του Δήμου και κυρίως στην κατάρτιση και υλοποίηση του νέου Προϋπολογισμού, η Δημοτική Αρχή θα φέρει ακέραια την πλήρη ευθύνη».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα