Παρασκευή, 30.09.2022, 8:15 μμ

Γώγος: Δεν θέλουμε με τίποτα να υπάρξει νέο κύμα κορονοϊού

31.01.2021 / 14:47
A nurse prepares to provide medical treatment for patients suffering from the coronavirus disease at the COVID-19 isolation ward of DRK Kliniken Berlin Mitte hospital in Berlin, Germany, November 11, 2020. REUTERS/Fabrizio Bensch

Να αποφύγουμε το τρίτο κύμα του κορονοϊού ζητά ο Χαράλαμπος Γώγος καθώς με το το εξαντλημένο προσωπικό στο σύστημα υγείας θα είχαμε πρόβλημα.

Ο κ.Γώγος μιλώντας σε εκπομπή του Open τόνισε χαρακτηριστικά πως «είμαστε σε μια δύσκολη υγειονομική κατάσταση, θέλουμε να αποφύγουμε το τρίτο κύμα, γιατί με το εξαντλημένο προσωπικό στο σύστημα υγείας θα είχαμε πρόβλημα».

«Είναι αγώνας μακρών αποστάσεων, ελπίζουμε να μη γίνει μαραθώνιος. Έχουμε έναν χρόνο που ζούμε με τον κορονοϊό και προσπαθούμε να μη χτυπήσουμε αναγκαίες δομές τις οικονομίας, έχουμε θέμα και με τα υπόλοιπα νοσήματα. Προσπαθούμε να πάμε σιγά σιγά, το περίφημο ακορντεόν δεν είναι στον βαθμό lockdown, είναι μερικό lockdown, για παράδειγμα πήραμε ένα μικρόμέτρο για τα λύκεια στις κόκκινες περιοχές και το λιανεμπόριο δεν έκλεισε τελείως», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε ο κ. Γώγος όταν κλείσαμε τα εντελώς τα σχολεία ήταν επειδή δεν ελέγχαμε την κατάσταση, τώρα η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και όταν μια περιοχή μπαίνει στο κόκκινο, τότε τα σχολεία που θα λειτουργούν θα είναι μόνο τα γυμνάσια και στο λιανεμπόριο θα λειτουργήσει το click away και το click in shop.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα