Γκάγκα: «Η κατάσταση πρέπει να αποσυμπιεστεί αλλά με μέτρα, η πίεση στο ΕΣΥ συνεχίζεται»

28.03.2021 / 22:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
bigstock-Doctors-Checking-Medical-Recor-225737713

Η κυρία Μίνα Γκάγκα, διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής «Σωτηρία», υπογράμμισε ότι η κατάσταση πρέπει να αποσυμπιεστεί αλλά με μέτρα, καθώς περιέγραψε τις εφημερίες των νοσοκομείων και τόνισε ότι υπάρχουν συνεχώς εισαγωγές. Τι είπε για το άνοιγμα σχολείων και λιανεμπορίου στις 5 Απριλίου.

«Όπως είδατε είπαν και ο Ευαγγελισμός και το Αττικό ότι η τελευταία τους εφημερία ήταν καλύτερη. Περιμένουμε να δούμε και την αυριανή εφημερία πώς θα πάει.», είπε η κ. Γκάγκα.

Η πίεση στο ΕΣΥ συνεχίζεται
«Το Λαϊκό στη χθεσινή εφημερία είχε περιστατικά, είχε πίεση αρκετή, αλλά κι εμείς στο Σωτηρία, με το που αδειάζει κρεβάτι, υπάρχει άνθρωπος που περιμένει ήδη να μπει. Άρα η πίεση στα νοσοκομεία υπάρχει και θα υπάρχει, αλλά αν τα κρούσματα σταθεροποιηθούν και τα πράγματα αρχίσουν να βελτιώνονται τα πράγματα θα πάνε καλά»

Η κατάσταση πρέπει να αποσυμπιεστεί
Σχολιάζοντας τις εικόνες συνωστισμού σήμερα σε όλη την Αττική σημείωσε: «Πρέπει να αποσυμπιεστεί η κατάσταση, αλλά με μέτρα. Μάσκες, αποστάσεις, να ανοίξουμε δραστηριότητες ώστε να μην είναι όλος ο κόσμος στον δρόμο, όλοι μαζί όπως είναι τώρα. Να μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα.

Να μπορούμε να ανοίξουμε ίσως λιανεμπόριο, να μπορούμε να ανοίξουμε σχολεία, τα παιδιά έχουν τόσο πολύ καιρό που λείπουν, με συνεχή επιτήρηση, με τεστ, με μέτρα. Αλλά χρειαζόμαστε όλοι να βγούμε έξω και να βγούμε έξω με ασφάλεια τηρώντας μέτρα».

Άνοιγμα στις 5 Απριλίου
Όσο για το αν μπορεί να γίνει αυτό στις 5 Απριλίου είπε: «Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να είναι λίγο πολύ σταθεροποιημένος ο αριθμός των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία γενικά. Οι Μονάδες θα εξακολουθήσουν να πιέζονται για τις επόμενες μέρες.

Νομίζω ότι πρέπει να δούμε τον αριθμό των κρουσμάτων. Όσο, πάντως, με προσοχή βγαίνουμε και με συντεταγμένο τρόπο, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους».

dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα