Γιάννης Ταπεινός: «Να δώσουμε τη μάχη μαζί για την Αχαΐα»

29.01.2023 / 13:30
tapeinos giannis

Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Αχαϊας θα είναι στις προσεχείς εκλογές ο Γιάννης Ταπεινός.
Η ανακοίνωση του Γιάννη Ταπεινού

«Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης, δέχθηκα την τιμητική πρόσκληση να είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ. στο Νομό Αχαΐας, στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για τις εκλογές που έρχονται και αποτελούν μια μεγάλη πρόκληση για την παράταξή μας αλλά και για την πολιτική ζωή του τόπου.
Πρόκληση να δώσουμε τη μάχη για να εξελιχθεί και πάλι το ΠΑΣΟΚ σε πρωταγωνιστική δύναμη του δημοκρατικού χώρου.
Πρόκληση για μια νέα αλλαγή με επαναφορά στο κοινωνικό κράτος το οποίο αποτελεί βασική παράμετρο της κοινωνικής συνοχής και της οικονομικής ανάπτυξης.
Πρόκληση για μια Ελλάδα με ισχυρούς θεσμούς, ισχυρό λόγο, μακριά από παλαιοκομματικές νοοτροπίες που μετατρέπουν το κράτος σε λάφυρο και οδηγούν σε επικίνδυνες για τη Δημοκρατία εκτροπές.
Αυτή η μάχη, θα είναι μάχη για την επαναφορά του κράτους δικαίου, για την επαναφορά της ελπίδας στους πολίτες που δοκιμάζονται από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, για την ασφάλεια και τη σταθερότητα, για ένα αύριο με τα πλατιά κοινωνικά στρώματα ξανά στο προσκήνιο.
Σας καλώ να δώσουμε τη μάχη μαζί, για να κάνουμε τη νέα Αλλαγή! Για την Αχαΐα που αγαπάμε, για την Ελλάδα που θέλουμε.
Ευχαριστώ το Νίκο Ανδρουλάκη για την τιμή που έκανε και δεσμεύομαι απέναντι σε κάθε πολίτη της Αχαΐας ότι θα παλέψω για να κατακτήσει ο τόπος μας τη θέση που του αξίζει με ισόρροπη ανάπτυξη από το ένα άκρο του νομού μας μέχρι το άλλο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα