Γιάννης Κότσιρας: «Ο πατέρας μου με γνώρισε όταν ήμουν 2,5 ετών» – ΒΙΝΤΕΟ

29.05.2023 / 21:32
6474bd7c2ebae

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν βρέθηκε ο Γιάννης Κότσιρας το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του λόγω της δουλειάς του τον γνώρισε σε ηλικία 2,5 ετών!

«Ο πατέρας μου ήταν μαρκόνης, ασυρματιστής στα καράβια. Έλειπε πάρα πολύ καιρό από το σπίτι. Μέχρι το 1981 που άλλαξε η Κυβέρνηση και εφάρμοσαν το «6 μήνες στεριά-6 μήνες θάλασσα», φαντάσου ότι εμένα με γνώρισε 2,5 ετών.

Έκανε 2ετίες, 3ετίες, 4ετίες. Ήταν πολλά τα χρόνια που ταξίδευαν», εξομολογήθηκε μιλώντας στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για ένα παιδικό του βίωμα: «Ένα σκηνικό που θυμάμαι έντονα είναι όταν ήμουν στην Δ’ Δημοτικού και εγώ είχα πάθει πνευμονία. Ο πατέρας μου ήταν στην Ιαπωνία, το μαθαίνει και παίρνει τηλέφωνο και δεν κατάφερε να μου μιλήσει, γιατί είχε πνιγεί από το κλάμα.

Τότε το καράβι πρέπει να ήταν με τον εφοπλιστή τον Ωνάση. Του έδωσε τη δυνατότητα να φύγει, βρήκε αντικαταστάτη, έφυγε, πήρε ελικόπτερο, αεροπλάνο και μέσα σε 2 ημέρες έφτασε εδώ για να με δει. Εγώ τώρα σκέφτομαι ότι φεύγω μεθαύριο να πάω στην Κύπρο και ότι θα λείψω 3-4 ημέρες και παθαίνω τρέλα. Και φαντάζομαι τώρα έναν άνθρωπο που μπαίνει στη λάντζα του πλοίου και μπορεί να κάνει 6 μήνες ή 2 χρόνια».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα