Γεννήθηκαν τα διδυμάκια του χιονιά – Τέλος καλό όλα καλά (βίντεο)

28.01.2022 / 20:05
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ga 5

Το πιο υπέροχο δώρο του Θεού κρατά στα χέρια της εδώ και λίγες ώρες η Γεωργία και μάλιστα… εις διπλούν.

Λίγα λεπτά, αφ’ ότου περιέγραψε στο χθεσινό LIVE NEWS την περιπέτεια που έζησε εγκλωβισμένη στο σπίτι της εξαιτίας της «Ελπίδας», έφερε στο κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια.

Μια εγκυμοσύνη που ήρθε μετά από πολλές προσπάθειες και σχεδόν τέσσερα χρόνια αγωνίας και αναμονής, δύο μέρες πριν, το όνειρο μιας ζωής να γίνει πραγματικότητα, άλλη μια δυσκολία, έπρεπε να ξεπεραστεί.

Τελικά, έστω και με δυο μέρες καθυστέρηση από τον προγραμματισμένο τοκετό, τα δύο πανέμορφα αγοράκια ήρθαν στη ζωή, με τους τρισευτυχισμένους γονείς να ξεχνούν κάθε δυσκολία που βίωσαν ώσπου να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα μωρά τους.

Τα διδυμάκια γεννήθηκαν με διαφορά ενός λεπτού το ένα από το άλλο και παραμένουν στην θερμοκοιτίδα για προληπτικούς λόγους.

«Δεν υπάρχει τρόπος να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Ευτυχία, συγκίνηση, ένα μοναδικό συναίσθημα πραγματικά», είπε η μητέρα.

Το μόνο που θέλουν τώρα, ο Παναγιώτης και η Γεωργία, είναι να επιστρέψουν στο σπίτι τους μαζί με τα μωρά τους, Θεού θέλοντος και… καιρού επιτρέποντος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα