Γεννηματά: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου ζει στην καρδιά του κάθε Έλληνα δημοκράτη»

27.06.2021 / 15:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fofi-gennimata

Μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου πραγματοποίησε η προεδρος του Κινήματος Αλλαγής και τα στελέχη του κόμματος την Κυριακή στον Ι.Ν. Παναγίτσα Μασταμπά στην Κρήτη.

Αμέσως μετά, η κυρία Γεννηματά δήλωσε «στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι πάντα παρών. Ζει στη καρδιά κάθε Έλληνα δημοκράτη.Ιδιαίτερα εδώ στην Κρήτη που αγαπήθηκε τόσο. 25 χρόνια μετά, το όραμα του, οι ιδέες του, το έργο του μας εμπνέουν».

Επιπλέον τόνισε, «και εμείς εδώ από την Κρήτη, και από την ιστορική οργάνωση του Μασταμπά, αναλαμβάνουμε τη δέσμευση να δουλέψουμε για να γίνει πράξη η νέα αλλαγή. Με ένα πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο για την πρόοδο, για την ευημερία, για την κοινωνική δικαιοσύνη, για μια Ελλάδα για τους πολλούς, γιατί μόνο αυτή η Ελλάδα μας αξίζει».

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγης μαζί με βουλευτές και στελέχη του κόμματος, ολοκληρώνει την Κυριακή τη διήμερη επίσκεψη στο νησί. Θα συναντηθεί με παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και με τη «Νέα Γενιά» του κόμματος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα