Φρέντι Μπελέρης: Υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ – Το ηχητικό του μήνυμα

15.04.2024 / 21:28
ka 65

Όπως έγινε γνωστό, ο Φρέντι Μπελέρης θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τη ΝΔ. Μετά την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του έστειλε ηχητικό μήνυμα μέσα από τις αλβανικές φυλακές όπου κρατείται.

Όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας στην εκδήλωση της ΝΔ για την παρουσίαση των υποψηφίων, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Στο ηχητικό μήνυμά του, ο Φρέντι Μπελέρης αναφέρει:

«Σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μου προσέφερε τη δυνατότητα να διεκδικήσω την ψήφου του ελληνικού λαού στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024. Τον ευχαριστώ για αυτό αλλά πρωτίστως τον ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξη που μου προσέφερε όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκομαι φυλακισμένος.

Η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική. Είναι μάχη για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία, είναι μάχη για τις αξίες που πρεσβεύει η Δύση και η Ευρώπη και οι οποίες πρέπει να γίνονται σεβαστές απ’ όσους θέλουν να ενταχθούν στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια. Είναι μάχη για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του ελληνισμού, την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας.

Τα αδέλφια μου που μετά από δεκαετίες καταπίεσης θέλουν και δικαιούνται να ζουν ελεύθερα και ειρηνικά, χωρίς φόβο, σε έναν τόπο που σέβεται τα δικαιώματα, την τιμή και τις περιουσίες τους.

Καλώ κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, να στηρίξει τον πρωθυπουργό που χτίζει με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα μια ισχυρή και περήφανη Ελλάδα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα