Παρασκευή, 15.01.2021, 7:22 πμ

Φωτεινό Αστέρι: «Τα παιδιά πρέπει να γελάνε και όχι να πεινάνε»

05.01.2021 / 10:37
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
3617401

Το Φωτεινό Αστέρι ήταν κοντά και σε αυτές τις γιορτές στις οικογένειες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής που έχουν έρθει σε δεινή θέση.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση: «Καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών οι εθελοντές από το Φωτεινό Αστέρι, με πολλή αγάπη και διάθεση για πρόσφορά ήταν δίπλα στο δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο.

Η κουζίνα αγάπης με πενιχρά μέσα αλλά με περίσσευμα ψυχής, λειτούργησε υποδειγματικά προσφέροντας γεύματα στους συνανθρώπους μας , στα παιδιά και τις οικογένειές τους που χρήζουν πραγματικής συμπαράστασης και αγάπης.

Η πανδημία της φτώχειας παίρνει μορφή χιονοστιβάδας και το νοιάξιμο για τον συνάνθρωπο αποκτά πολλαπλάσια αξία. Οι εθελοντές και οι εθελόντριες του Φωτεινού Αστεριού με συνοδοιπόρους ευαισθητοποιημένους πολίτες στάθηκαν δίπλα στα παιδιά και στις οικογένειές τους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, προσφέροντάς τους γεύματα αγάπης , φαγητό και γλυκίσματα.

Κάνοντας το σλόγκαν πράξη «τα παιδιά πρέπει να γελάνε και όχι να πεινάνε». Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν έμπρακτα στη στήριξη του έργου μας και δίνουμε την υπόσχεση, ότι συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε παιδί προκειμένου να βλέπουμε το φως της χαράς να αντανακλάται στο πρόσωπό του».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ