Παρασκευή, 3.02.2023, 5:12 πμ

Φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων στην Αιγιάλεια, στο πλαίσιο του προγράμματος “Fame Road”

08.12.2022 / 12:04
ka 33

Στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου “F.A.M.E. ROAD” στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος ο Δήμος Αιγιαλείας, φιλοξενήθηκαν στο Αίγιο στα τέλη Νοεμβρίου εκπρόσωποι μεγάλων τουριστικών γραφείων της Ελλάδας.

Ο σχεδιασμός και η οργάνωση του προγράμματος φιλοξενίας περιλάμβανε περιήγηση των τουριστικών πρακτόρων στα σημεία ενδιαφέροντος της Αιγιάλειας προκειμένου να έρθουν σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό, την παράδοση και την τοπική γαστρονομία. Η βιωματική εμπειρία τους προσέφερε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρονται στην περιοχή, ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν αποτελεσματικότερα την Αιγιάλεια ως τουριστικό προορισμό.

 Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τοπικούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς ώστε να διερευνηθεί η περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος καθώς και η δυνατότητα πιθανών συνεργασιών.

 Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Τουρισμού κ. Στράτος Βαρδάκης, Ανάπτυξης κ. Βασίλης Χριστόπουλος και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κα Μαρία Τσουκαλά, που παρουσίασαν προς τους προσκεκλημένους τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αιγιάλειας ως τόπου υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα