Φίλιππος Λιάκος: «Ο κ. Μυλωνάς παρέλαβε Δήμο και παραδίδει…χωματερή»

03.10.2023 / 9:57
2

Σε μία απέραντη… χωματερή έχει μετατρέψει την πρωτεύουσα της Δυτικής Αχαΐας, ο απερχόμενος Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και τώρα ζητάει με θράσος, να τον ψηφίσει ο λαός της Δυτικής Αχαΐας!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φίλιππος Λιάκος, έκανε αυτοψία με τους συνεργάτες του στο κέντρο της πόλης, διαπιστώνοντας την πλήρη εγκατάλειψη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής: Τόνοι με σκουπίδια, σε κάθε πιθανή και απίθανη γωνιά της πόλης, κάδοι σκουπιδιών σπασμένοι και ξεχαρβαλωμένοι, αδρανή υλικά, κλαδιά και ξερά χόρτα πεταμένα σε κοινόχρηστους χώρους, βουνά από σακούλες σκουπιδιών μακριά από κάδους, ακόμα και… λεκάνες τουαλέτας, συνθέτουν τις χωματερές του κυρίου Μυλωνά, στα περισσότερα σημεία της πόλης!

«Αυτή είναι δυστυχώς η κατάντια της Κάτω Αχαγιάς: Μία πόλη βρόμικη, που ζέχνει και βρωμάει απ’ άκρη σ’ άκρη, με ευθύνη του κυρίου Μυλωνά! Παντού αποφορά, παντού δυσωδία, παντού σκουπίδια! Έξω από τα σπίτια, έξω από τα μαγαζιά, δίπλα στους κοινόχρηστους χώρους! Παντού υγειονομικές βόμβες για τη δημόσια υγεία! Και δυστυχώς, αυτή είναι η κατάσταση που συναντάμε και στα χωριά μας! Μια πόλη σε πλήρη αποσύνθεση!

Ο κύριος Μυλωνάς παρέλαβε Δήμο και δυστυχώς, παραδίδει… χωματερή! Καλώ τον κ. Εισαγγελέα να παρέμβει, γιατί η κατάσταση αυτή, απειλεί ευθέως τη δημόσια υγεία. Σε ό,τι αφορά τους πολίτες, τους καλώ να δώσουν την απάντησή τους στον
κύριο Μυλωνά, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην κάλπη! Έφθασε η ώρα, να τιμωρηθεί για την αδιαφορία και την εγκληματική του αδράνεια. Ο λαός θα στείλει τον κ. Μυλωνά, στο σπίτι του στην Πάτρα!»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα