Φίλιππος Λιάκος: Μαζί του ο Νικόλας Χρονόπουλος

27.08.2023 / 19:19
ta 22

Σε ανακοίνωση του ο Φίλλιπος Λιάκος αναφέρει τα εξής: “Καλωσορίζω με πολύ μεγάλη χαρά στο ψηφοδέλτιο μας, τον κ. Νικόλαο Χρονόπουλο. Είναι Πτυχιούχος Διασώστης Πληρώματος Ασθενοφόρου, με σπουδές στο OPD TRIAGE- DRMC, PHTLS Πανεπιστήμιο Πατρών, γνώστης της αγγλικής και της σουηδικής γλώσσας. Εργάζεται στο Ειδικό Τμήμα Ιατρικής των Καταστροφών, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στον Τομέα Ζακύνθου.

Συμμετέχει σαν υποψήφιος με το συνδυασμό μας «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ» στη Δημοτική Ενότητα Λουσικών.

Τον καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιό μας και παραθέτω ατόφια, τη δήλωσή του, που εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα μαζί μας:

«Συμμετέχω στο βωμό μιας δίκαιης δημοκρατικής διαδικασίας και όχι στο βωμό των κρίσεων και των συμφερόντων και όταν λέω συμφερόντων το λέω ΡΗΤΑ.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή, αλλά κυρίως το τοπικό συμβούλιο της ΝΤΡΟΠΗΣ του Τοπικού Διαμερίσματος Λουσικών, έχει καταργήσει κάθε μορφή της Δημοκρατίας και είμαστε υποχρεωμένοι με υπευθυνότητα, η οποία είναι απαραίτητη για την επιβίωση της, να αντισταθούμε και να παλέψουμε για αυτήν.

Και το λέω αυτό γιατί είναι σύνηθες στην προεκλογική εκστρατεία να επιτιθέμεθα κατά της πολιτικής, για να πάμε πού;

Στο Άγνωστο με βάρκα την ελπίδα!

Αυτό έχει καταφέρει το τοπικό συμβούλιο της ΝΤΡΟΠΗΣ του διαμερίσματος Λουσικών τα τέσσερα τελευταία χρόνια και η απερχόμενη Δημοτική Αρχή γενικότερα.

Το παρόν τοπικό συμβούλιο της ΝΤΡΟΠΗΣ απέδειξε περίτρανα ότι είναι μακριά από την πραγματικότητα, ότι δημοκοπούν ανεύθυνα, ότι υποτιμούν τους πολίτες, ότι είναι πάντα οι ίδιοι που διαστρεβλώνουν και παραποιούν τα πράγματα για προσωπικά τους συμφέροντα.

Ότι στηρίζουν ομάδες προνομιούχων και κατεστημένα συμφέροντα, σε βάρος αδύναμων πολιτών.

Επιμένουν στην ισοπέδωση στην άρνηση στον μηδενισμό στις ακρότητες και ακόμη στις πιο δύσκολες ώρες για το χωριό, δε βρίσκουν τίποτα το εποικοδομητικό να συνεισφέρουν.

Σε όλα αυτά και πολλά άλλα που δεν θα τα αναφέρω τώρα απαντάμε, με μία λέξη: ΑΛΛΑΓΉ, απέναντι στις πολύ σημαντικές και επικίνδυνες, θα τολμήσω να πω, εξελίξεις που έχει περιέλθει το τοπικό διαμέρισμα Λουσικών και ο Δήμος μας γενικότερα.

Η δύναμη μου, είναι η βαθιά ριζωμένη πίστη στη Δημοκρατία, η πίστη στις αρχές και τις αξίες των ανθρώπων, κάτι που το αποδεικνύω καθημερινά μέσα από τη δουλειά μου σώζοντας ανθρώπινες ζωές, όπου χρειαστεί, σε στεριά και θάλασσα.

Και που δεν επιτρέπει σε κανέναν να χρησιμοποιήσει ανήθικες και δόλιες έκφρασης ως προς το πρόσωπό μου. Η εσωστρέφεια του τοπικού συμβουλίου της ΝΤΡΟΠΗΣ του τοπικού διαμερίσματος Λουσικών, τελειώνει εδώ σήμερα!»

Εύχομαι στον κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ «καλό αγώνα» και «ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!»

Πάμε όλοι μαζί Δυνατά, γιατί μένουμε και ζούμε στη Δυτική Αχαΐα!!!

Με εκτίμηση

Φίλιππος Λιάκος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα