Φ. Λιάκος: Αύριο Τρίτη τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Παράταξης

11.09.2023 / 13:17
ΔΤ ΦΩΤΟ 1

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι δυναμικές προεκλογικές περιοδείες της Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα», με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Φίλιππο Λιάκο, να βρίσκεται και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου!

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ο Φίλιππος Λιάκος, επισκέφθηκε με τους συνεργάτες του, τα χωριά Πόρτες, Τζάιλο, Μπινιαρέϊκα, Πολύλοφος και Σαντομέρι, όπου μίλησε σε ενθουσιώδεις συγκεντρώσεις και συζήτησε διεξοδικά με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ
παράλληλα παρουσίασε το σχεδιασμό της Παράταξής του, για την αναγέννηση των χωριών της Δυτικής Αχαΐας και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων τους.

Ο επικεφαλής της Παράταξης ξεδίπλωσε το όραμά του για την επόμενη ημέρα της Δυτικής Αχαΐας και παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματός του, όπως αναπτύσσονται στους 4 κεντρικούς άξονες: Λειτουργία Δήμου, Ανάπτυξη / Ανάπλαση / Αθλητισμός, Τουρισμός / Πολιτισμός / Ασφάλεια και Αστικός Ιστός / Κοινωνική Πολιτική.

Παράλληλα με τις περιοδείες, εγκαινιάζεται την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου  (ώρα 20:30) με ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας της Κάτω Αχαΐας, το εκλογικό κέντρο της Παράταξης.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα διαμορφώθηκε μετά από σειρά διαβουλεύσεων των ομάδων εργασίας του Συνδυασμού, με τους φορείς της περιοχής και τις τοπικές κοινωνίες.

Κατά την ομιλία του, ο Φίλιππος Λιάκος θα παρουσιάσει στους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας, τις παρεμβάσεις, τα έργα και τις καινοτομίες που θα δρομολογήσει κατά την Δημαρχιακή του θητεία, για την αναδιάρθρωση του Δήμου και την αναβάθμιση της περιοχής, καθώς επίσης θα ξεδιπλώσει το
σχέδιο δράσης που έχει εκπονήσει για την ανακούφιση και  βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την ενίσχυση του  πρωτογενούς τομέα και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Παράλληλα, θα γίνει η παρουσίαση όλων των υποψηφίων του Συνδυασμού, από όλες τις Δημοτικές Ενότητες και τα Τοπικά  Διαμερίσματα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα