Έξοδος του Πάσχα: Σχεδόν γεμάτα αναχωρούν τα πλοία από τον Πειραιά

10.04.2023 / 8:15
limania_pasxa_kinisi_art

Με πλοιρότητα κοντά στο 100% αναχωρούν τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά για τους εκδρομείς του Πάσχα, πολλοί από τους οποίους ήδη ξεκίνησαν τις διακοπές τους.

Η πληρότητα των ανοικτών ξενοδοχείων των περισσότερων προορισμών της χώρας θα κινηθεί την περίοδο του Πάσχα από 70% έως 90%, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα αγγίξουν και το 100%.

Η μεγαλύτερη έξοδος των τελευταίων ετών για το Πάσχα
Οπως αναφέρει το MEGA, σύμφωνα με τις κρατήσεις, αυτή η έξοδος θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών και πρόκειται να «σπάσει» και τα νούμερα των προηγούμενων ετών, ακόμα και πριν την πανδημία.

Μόνο από το λιμάνι των Πειραιά, Λαυρίου και της Ραφήνας αναμένεται να αναχωρήσουν περισσότεροι από 250.000 επιβάτες για το Πάσχα και τα δρομολόγια θα πυκνώνουν όσο περνούν οι μέρες με αποκορύφωμα την Μεγάλη Παρασκευή που αναμένεται να φύγουν και οι περισσότεροι.

Υπάρχουν δε και οι πιο «τυχεροί», που μπορούν να κάνουν διακοπές από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας. Μόνο χθες Κυριακή οι επιβάτες των πλοίων από τα λιμάνια των Πειραιά, Λαυρίου και της Ραφήνας ήταν περισσότεροι από 15.000. Δείτε το βίντεο

Για την έξοδο των εκδομέων για το Πάσχα θα είναι αυξημένα και τα μέτρα ασφαλείας της τροχαίας. Μόνο για την Αττική έχουν επιστρατευθεί 23.000 αστυνομικοί και έχουν προγραμματίσει να κάνουν 12.000 περιπολίες.

Έκτακτα μέτρα για την έξοδο του Πάσχα
Θα υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία σε: Εθνικές οδούς, Λιμάνια, ΚΤΕΛ, Αεροδρόμια. Περιπολίες σε: Εμπορικούς δρόμους, Καταστήματα, Εκκλησίες. 24ωρα μπλόκα τροχαίας και Αλκοτέστ, Όριο ταχύτητας, Ζώνες ασφαλείας, Κράνη

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα