Έξαλλος Τσιτσιπάς: «Όποιος δεν έχει προσωπική ζωή, ασχολείται με τη ζωή των άλλων. Τους λυπάμαι»

25.08.2021 / 13:51
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
tsitsipas

Τον τελευταίο καιρό ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το Πανελλήνιο με τις δηλώσεις του για το εμβόλιο.Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε μέσω twitter με μία σειρά από posts, γράφοντας μεταξύ άλλων πως όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων, όπως και ότι λυπάται αυτούς που τον σχολιάζουν.

Σε μία κίνηση που δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ξέσπασε με μία σειρά από post στο twitter και μάλιστα στα ελληνικά, ενώ συνήθως ποστάρει στα αγγλικά.

Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε γράφοντας πως “όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων”. Στη συνέχεια ακολούθησαν διαδοχικές αναρτήσεις. “Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό”,  “Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω.”. Εκλεισε γράφοντας πως “θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν”“κουτσομπολεύω, άρα υπάρχω” και “καθένας με την διαταραχούλα του”.

Ο διεθνής τενίστας δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε άρα φαίνεται ότι αποφάσισε να ξεσπάσει μέσω Twitter.

Τσιτσιπάς

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα