Ευγενία Σαμαρά: Τι είπε για τους  «Ράδιο Αρβύλα»  και  τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

03.02.2023 / 7:40
samara

Στην εμπειρία της ως μέλος των «Ράδιο Αρβύλα», τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για το πρόσωπό του αλλά και για τον πατέρα και τον σύντροφό της μίλησε το βράδυ της Πέμπτης (2/2) η Ευγενία Σαμαρά στο Night Out και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.Η Ευγενία Σαμαρά εξήγησε πώς προέκυψε η σχέση της με τους «Ράδιο Αρβύλα» λέγοντας αρχικά ότι «ήθελα από 6 χρονών να γίνω ηθοποιός. Είχα την τύχη να είμαι σε ένα σχολείο που ασχολούταν πολύ με τα καλλιτεχνικά και ήρθα νωρίς σε επαφή με το θέατρο. Αισθάνθηκα μία μεγάλη οικειότητα και έλεγα από τότε ότι ήθελα να κάνω αυτό».

«Έμεινα Θεσσαλονίκη μέχρι τα 26 μου, δεν ήρθα μικρή εδώ. Οι “Ράδιο Αρβύλα” μπήκαν στη ζωή μου στα 19 μου. Είχα βγει στο μαγαζί του Αντώνη Κανάκη και είχα ακούσει ότι θα ανοίξει ραδιόφωνο και ήταν κοντά στο σπίτι μου. Έμεινα εκεί για ένα χρόνο και μου πρότειναν να κάνω οντισιόν για να συμμετάσχω για την τηλεόραση. Δεν το είδα ποτέ σαν δουλειά, περνούσα πολύ ωραία, ένιωθα οικεία. Σαν παιχνίδι το είδα!» συνέχισε η Ευγενία Σαμαρά.

Στη συνέχεια η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν άνθρωπος που γνώριζα και σε ένα σκηνικό που δεν φανταζόμουν, σοκαρίστηκα. Είναι σοκαριστικό να μαθαίνεις κάτι τόσο ακραίο για άνθρωπο που ξέρεις. Αυτά με κάνουν να νιώθω απογοήτευση, σήψη και αισθάνομαι πολύ άσχημα. Εύχομαι να πάμε στο φως και να μην χαθούμε σε αυτό το σκοτάδι».

Σημείωσε, δε, ότι «με τα παιδιά των “Ράδιο Αρβύλα” είχα επικοινωνία, με τον Στάθη δεν είχα» και πρόσθεσε ότι «θεωρώ ότι είναι άδικο να υποθέτεις κάτι για έναν άνθρωπο και να τον κατατάσσεις κάπου. Οι “Ράδιο Αρβύλα” δεν γνώριζαν και είναι άδικο να χτυπήσεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρει».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα