Παρασκευή, 17.09.2021, 3:46 πμ

Εθελοντική αιμοδοσία στα Βραχνέικα

07.07.2021 / 9:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 11_7_21

Την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 και ώρες 09:00 έως 13:00 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχναιίκων.

Οι ανάγκες για αίμα είναι πάντοτε μεγάλες, ιδίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο, γι’ αυτό η Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων καλεί όλους τους φίλους & τις φίλες να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα, προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίματος. Τη φροντίδα της διοργάνωσης έχουν οι εθελοντές-μέλη από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βραχναιίκων, ενώ για ακόμα μία φορά η δράση αυτή θα έχει την πολύτιμη υποστήριξη των εργαζόμενων στο Κέντρο Αίματος Ρίου Πατρών και των εθελοντών της Ε Ο ΠΥ Δ (Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης-Διάσωσης Βραχναιίκων).

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19, γι’ αυτό τηρούμε αποστάσεις, φοράμε μάσκα & χρησιμοποιούμε αντισηπτικό.

———————————————————————-

Η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» έχει εγγραφεί στο Μητρώο Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών με Αριθμό Μητρώου 14937 και όσοι επιθυμούν μπορούν να αιμοδοτήσουν για «λογαριασμό» της σε οποιαδήποτε Μονάδα Αιμοδοσίας, δίνοντας απλά τον παραπάνω αριθμό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα