Παρασκευή, 1.07.2022, 5:48 πμ

Έρχονται εργασίες συντήρησης και βελτίωσης σε 9 δημοτικά γήπεδα της Πάτρας

31.10.2020 / 8:44
γκο 1

«Πράσινο» φως άναψε η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στη μελέτη του Δήμου Πατρέων για την υποβολή πρότασης για την ένταξη νέου έργου που αφορά σε εργασίες συντήρησης και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων της Πάτρας.

Πρόκειται για ένα από τα έργα που περιλαμβάνονται στη λίστα νέων έργων που ανακοίνωσε ο Νεκτάριος Φαρμάκης, με τον προϋπολογισμό των εργασιών να φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι εργασίες που είναι να γίνουν αφορούν εννέα γήπεδα ποδοσφαίρου τα οποία βρίσκονται έξω από το κέντρο της Πάτρας και που μπορούν να λειτουργήσουν ως κυψέλες αθλητισμού για τις τοπικές κοινωνίες της κάθε περιοχής.

Οι περισσότερες εργασίες, με βάση την πρόβλεψη που έχει γίνει, είναι να πραγματοποιηθούν στο γήπεδο του Ψαθοπύργου, εκεί όπου θα τοποθετηθεί νέος σύγχρονος χλοοτάπητας στον αγωνιστικό του χώρο.

Τα υπόλοιπα δημοτικά γήπεδα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι αυτά των Βραχνεΐκων, του Άνω Καστριτσίου, των Ζαρουχλεΐκων, του Πετρωτού, του Ρίου, των Ροϊτίκων, του Σαραβαλίου και του κλειστού γυμναστηρίου των Ροϊτίκων.

Οι εργασίες και οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα έχουν να κάνουν με τη συντήρηση στα αποδυτήρια, το βάψιμο επιφανειών, τις περιφράξεις, την αντικατάσταση εξαρτημάτων στα WC, ενώ θα εγκατασταθεί ηλεκτροφωτισμός, ώστε να είναι δυνατή η διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων τη νύχτα. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα