Επίθεση με βιτριόλι: «Θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της» – Τι λέει η γιατρός της 34χρονης

15.12.2020 / 19:12
γκο 2

 Η ζωή της πλέον δεν θα είναι ίδια, υποβάλλεται σε απανωτά χειρουργεία και έχει να διανύσει ακόμα ένα δύσκολο δρόμο.

Στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η  Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο, Μαρία Καλοφώνου όπου αναφέρθηκε στη δύναμη ψυχής που δείχνει η Ιωάννα.about:blank

«Η Ιωάννα έδειξε έναν τέτοιο χαρακτήρα που θες συνδεθείς μαζί της γιατί θέλεις να την βοηθήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Η Ιωάννα επούλωσε τις πληγές της, γλίτωσε τη ζωή της, αλλά έχει μπροστά της μακρύ δρόμο με πολλές επεμβάσεις που θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα ανταποκρίνεται κάθε φορά στην κάθε επέμβαση. Έχει πολλά πράγματα να κάνει και το ξέρει και η ίδια».

Παράλληλα, η γιατρός, υπογράμμισε, ότι το βιτριόλι, θα αφήσει κάποια μόνιμα προβλήματα στην 34χρονη, η οποία πρέπει να δείξει ψυχική δύναμη.

«Το αν θα μπορεί να δείξει το πρόσωπό της θα εξαρτηθεί από το πως θα έχουν πάει οι επεμβάσεις αλλά και από πόση ψυχική δύναμη θα έχει, για να αντιμετωπίσει κάποια μόνιμα προβλήματα που θα έχει. Είναι δυνατός άνθρωπος και έξυπνος.

Σε αυτό βασίζομαι για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Από αυτήν θα εξαρτηθεί με πόση δύναμη θα βγει έξω. Δεν εννοώ για να δείξει το πρόσωπό της, αλλά για να μιλήσει. Να έχει μια ενεργή θέση σε αυτό το θέμα» τόνισε.

Ακόμα, ξεκαθάρισε πως η Ιωάννα θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή της με την ποσότητα από βιτριόλι που δέχθηκε. «Με τα τραύματα που έχει υποστεί θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή της. Ο οποιοσδήποτε γιατρός μπορεί να καταλάβει ότι είναι τραύματα που μπορούν να προκαλέσουν θάνατο».

Τέλος, σημείωσε ότι η ΜΑΦ στο νοσοκομείο που εργάζεται έγινε ΜΑΦ για Covid. «Περιμένουμε να ξαναρχίσουμε τα χειρουργεία με την Ιωάννα. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα