Επίσκεψη του Θεμιστοκλή – Ανδρέα Μπάκα στο δημαρχείο Ερυμάνθου (φωτό)

11.04.2023 / 11:59
DSC_2616_copy_4512x3012

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Θεμιστοκλής -Ανδρέας Μπάκας επισκέφθηκε τον Δήμο Ερυμάνθου, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο του Θεόδωρο Μπαρή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας  Μπάκας έγινε αποδέκτης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ερυμάνθου, κυριότερο των οποίων είναι η ελλιπής κρατική χρηματοδότηση, η οποία χορηγείται με κριτήριο τον αριθμό των κατοίκων του. Ωστόσο, εξαιτίας αυτού και καθώς η έκταση του είναι δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με τον πληθυσμό του, ο Δήμος Ερυμάνθου στερείται βασικών υποδομών.

Ένα επιπλέον πρόβλημα είναι η έλλειψη τεχνικής υπηρεσίας, η οποία συνιστά τροχοπέδη στη λειτουργία ενός ορεινού Δήμου. Εξίσου σημαντικό είναι να δοθούν κίνητρα και για την εγκατάσταση νέων αγροτών τη στιγμή που η ελληνική ύπαιθρος ερημώνει.

Επίσκεψη του Θεμιστοκλή - Ανδρέα Μπάκα στο δημαρχείο Ερυμάνθου (φωτό) 3
Επίσκεψη του Θεμιστοκλή - Ανδρέα Μπάκα στο δημαρχείο Ερυμάνθου (φωτό) 4

Από την πλευρά του, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη σχεδιασμού κινήτρων τόσο σε νέους αγρότες όσο και σε επιχειρήσεις ώστε να επενδύσουν στην περιφέρεια και να τονωθεί η τοπική οικονομία.

O Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας επεσήμανε ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην αναζήτηση και εξεύρεση των απαιτούμενων λύσεων στα υφιστάμενα προβλήματα του Δήμου Ερυμάνθου, αλλά και στον σχεδιασμό προτάσεων για την ανάπτυξη της περιοχής.

       Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η αντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών Θεμάτων και Παιδείας Σοφία Ταλαγάνη.    

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα