Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θ. Βασιλόπουλου στο Περιφερειακό Γραφείο Αγροτικής Οικονομίας και το Αγροτικό Κτηνιατρείο Αιγίου

05.02.2021 / 14:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
20210205 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ (3)

Το Περιφερειακό Γραφείο Αγροτικής Οικονομίας Αιγίου καθώς και το Αγροτικό Κτηνιατρείο της περιοχής επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος προκειμένου να ενημερωθεί για την λειτουργία και τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο.

Η συνεργασία που είχε ο κ. Βασιλόπουλος με τον προϊστάμενο του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Δημήτρη Αλεξόπουλο και την προϊσταμένη του τμήματος Κτηνιατρικής Κατερίνα Μόσχα επικεντρώθηκε σε λειτουργικά κυρίως ζητήματα που ωστόσο σχετίζονται άμεσα με την εξυπηρέτηση των πολιτών. Επεσήμανε ότι η στελέχωση του περιφερειακού γραφείου έχει επιτευχθεί σε σημαντικό βαθμό και όπου χρειάζεται γίνονται χωρίς καθυστέρηση οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

 «Η υπηρεσία μας στο Αίγιο, η οποία καλύπτει μια εξαιρετικά μεγάλη γεωγραφικά αγροτική ζώνη στην Περιφέρειά μας ανταποκρίνεται καθημερινά και με αποτελεσματικότητα στα αιτήματα των αγροκτηνοτρόφων», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Στη συνέχεια ο κ. Βασιλόπουλος επισκέφθηκε την αμπελοοινική ζώνη και τα οινοποιεία στις πλαγιές της Αιγιαλείας. Μια δυναμική περιοχή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όπου δραστηριοποιούνται ενεργά επιχειρήσεις του αμπελοοινικού κλάδου.

Σε δήλωσή του ο κ. Βασιλόπουλος υπογράμμισε: «Σήμερα επισκεφθήκαμε διαδοχικά τα οινοποιεία Κιντώνη, Κανακάρη και Αχαιών Οινοποιητική της οικογένειας Κατσικώστα  που συμμετέχουν στο προωθητικό πρόγραμμα ΠΟΠ & ΠΓΕ οίνων, ύψους €1.800.000, που εξασφάλισε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την προβολή των τοπικών μας οίνων σε Ιαπωνία και Ν. Κορέα. Επιθυμία μου είναι να επισκεφθώ και τα είκοσι  συμμετέχοντα οινοποιεία του προγράμματος για μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτά τα υπέροχα κρασιά.»     

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα