Επιδημιολογικός χάρτης: Οι περιοχές που μπαίνουν στο «πορτοκαλί» και στο «κίτρινο»

22.07.2021 / 20:14
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gka 18

Τις τελευταίες αλλαγές στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς η μόνη περιοχή που μεταφέρεται στο πράσινο, δηλαδή στο επίπεδο 1 είναι η Κύθνος.

Σε ότι αφορά τη Μύκονο όπου έχει εφαρμοστεί τοπικό lockdown, παραμένει σε καθεστώς υψηλής επιδημιολογικής επιτήρησης και το ενδεχόμενο άρσης ή διερεύνησης των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων θα επαναξιολογηθεί τα επόμενα 24ωρα.

Επίπεδο 3: Σε αυτό το επίπεδο (πορτοκαλί) ανεβαίνουν οι εξής Περιφερειακές Ενότητες: Πιερίας, Καρδίτσας, Αχαΐας, Κορινθίας, Λασιθίου και Χανίων (εκτός Γαύδου)

Επίπεδο 3: Σε αυτό το επίπεδο (πορτοκαλί) ανεβαίνουν οι εξής δήμοι: Λέρου, Ζακύνθου, Βόρειας Κέρκυρας, Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων, Νότιας Κέρκυρας, Κω, δυτική Λέσβου, Λέρου, Μυτιλήνης, Σιφνου, Σερίφου, Μήλου, Τροιζηνίας, Αντιπάρου και Ρόδου.

Επίπεδο 2: Σε αυτό το επίπεδο (κίτρινο) ανεβαίνουν οι εξής Περιφερειακές Ενότητες: Έβρου (εκτός Σαμοθράκης), Φλώρινας, Τρικάλων, Σερρών, Πέλλας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Λακωνίας (εκτός του δήμου Ελαφονήσου), Κιλκίς, Ευρυτανίας, Καβάλας, Δράμας και Ημαθίας.

Επίπεδο 2: Σε αυτό το επίπεδο (κίτρινο) ανεβαίνουν οι εξής δήμοι: Σκύρου, Καλύμνου, Λειψών, Παξών, Κιμώλου, Αίγινας, Πόρου, Ύδρας, Αλοννήσου και Σκοπέλου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα