Ενημερωτική δράση για θέματα υγείας από το ΕΝΕΕΓΥΛ Πατρών

19.04.2024 / 16:45
ΑΦΙΣΑ

Ενημερωτική δράση που αφορά πρόγραμμα Προαγωγής και Πρόληψης Υγείας με τη συμμετοχή 40 μαθητών διοργανώνει το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πατρών σε σύμπραξη με το 19ο Γυμνάσιο Πατρών τη Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 9πμ στις αίθουσες Καρναβαλιού (Κ6) και Καραγκιόζη (Κ7) του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων. Η δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Δομής Προώθησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Δήμου Πατρέων.

Πρόκειται για εργαστήρια ενημερωτικού – βιωματικού χαρακτήρα και θα αφορούν τα εξής θέματα: «Ο καρκίνος του Μαστού, πρόληψη, εκτίμηση κινδύνου, επισκόπηση και Ψηλάφιση» και «Κάπνισμα και εξαρτησιογόνες ουσίες: οι επιπτώσεις της χρήσης ουσιών στην υγεία, οι στρατηγικές πρόληψης και αντιμετώπισης της εξάρτησης και η ανάπτυξη δεξιοτήτων αντίστασης».

Συμμετέχουν ο Σύλλογος με καρκίνο του μαστού Νομού Αχαϊας «άλμα ζωής» και ο ΟΚΑΝΑ (Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών).

* Η λειτουργία του χώρου των Παλαιών Σφαγείων χρηματοδοτείται από την πράξη «Συνέχιση Λειτουργίας Δομής Προώθησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Δήμου Πατρέων» η οποία είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα