Έλλη Τρίγγου στο Πατρινόραμα: «Δεν έχω υπομονή και μπορώ να γίνω πολύ σκληρή»

14.01.2021 / 12:50
elli-triggoy

Η «Άγρια Μέλισσα» μιλάει στο περιοδικό «Πατρινόραμα» για την Πάτρα που γεννήθηκε, τα «θέλω», τις αξίες της και τα ενδόμυχα όνειρά της

Η προικισμένη Πατρινή ηθοποιός, μιλάει από ψυχής στο διευθυντή του περιοδικού Παναγιώτη Ρηγόπουλο για την αγαπημένη της πόλη, την οικογένειά της, τις αναμνήσεις της από την γενέτειρά της και τους ενδόμυχους καλλιτεχνικούς της στόχους. Αποκαλύπτει τις πολιτικές της απόψεις και παραδέχεται ότι χρωστάει «ευχαριστώ» σε πολλούς ανθρώπους!

Εξομολογείται ότι «το μεγάλο μου όνειρο είναι να καταφέρω να αγαπήσω τον εαυτό μου, γιατί έτσι θα μπορώ να αγαπήσω όλο και περισσότερο και τους γύρω μου», ενώ τονίζει ότι η επιτυχία δεν την συνάντησε ξαφνικά:

«Οτιδήποτε έρχεται, απαιτεί θυσίες για να φθάσει! Και έχω κάνει πολλές γι’ αυτή τη δουλειά και άξιζαν όλες!» λέει στο Πατρινόραμα, ενώ παραδέχεται ότι «δεν έχω υπομονή και μπορώ να γίνω πολύ σκληρή!».

Ενώ αναφερόμενη στην «Ασημίνα», την ηρωϊδα που ενσαρκώνει με τόση επιτυχία στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», λέει ανάμεσα στα άλλα: «Την αγαπώ πολύ και την ευχαριστώ για το γεγονός ότι…»

Μια εξομολογητική συνέντευξη της «Άγριας Μέλισσας» που θα προκαλέσει αίσθηση!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα