Ελένη Μενεγάκη: “Το ήθελε οπωσδήποτε ο Άγγελος επειδή δεν του γεννούσα αγόρι…”

30.01.2023 / 16:37
eleni-menegaki__1_-1

Με αφορμή ένα viral βίντεο με την ιστορία ενός σκύλου, που στάθηκε στο πλευρό του ιδιοκτήτη του όταν εκείνος μπήκε στο νοσοκομείο, η Ελένη Μενεγάκη προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το ισχυρό δέσιμο που απέκτησε με τον πρώτο της σκύλο, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως πήρε σκύλο στον γιο της Άγγελο, ο οποίος ζητούσε αδερφό.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν μοναδική σύνδεση με τα ζώα. Η πρώτη φορά που βρέθηκα με σκυλάκι στη ζωή μου, όταν για πρώτη φορά έμεινα μόνη μου, δηλαδή νοίκιασα το σπίτι μου. Η σύνδεση που είχαμε… δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι υπάρχει στιγμή στη μέρα ή στη βδομάδα ή στον μήνα που δεν θα είμαι μαζί του όποιος άλλος κι αν ήταν. Σχέση; Οικογένεια; Αδέλφια; Φίλοι; Εγώ κι αυτός ήμασταν ένα» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια ανέφερε απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εμείς οι άνθρωποι που αγαπάμε τα ζώα και που μπορούμε να έχουμε την ίδια σύνδεση μαζί τους έχει να κάνει και σε ποια περίοδο της ζωής μας είμαστε. Αυτό που ζω τώρα με εσένα και τον Κούπερ, άκουγα και από τους καλεσμένους, αλλά είναι αλλιώς να το βλέπεις».

«Έχω πρόβλημα τώρα, γιατί όταν λείπω από το σπίτι καμιά φορά εκτός Αθηνών και πρέπει να τον αφήσω σε ξενοδοχείο, τις ώρες που λείπει από το σπίτι, είναι άδειο το σπίτι. Ο Κούπερ έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο, θέλει να με ακουμπάει. Αυτό που είδα στο βίντεο δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Έρχεται και θέλει να είναι δίπλα μου. Όταν δεν νιώθεις καλά, έρχεται και βάζει τη μουσούδα του επάνω σου, γιατί το νιώθουν τα σκυλιά ότι δεν είσαι καλά» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Δεν εξηγείται, είναι σαν να έχεις έρθει πολύ κοντά με μία άλλη ψυχή. Έχω αγαπήσει όλα τα σκυλάκια που έχουν έρθει στη ζωή μας. Το σκυλάκι που ήρθε με τον Μάκη μαζί, το σκυλάκι που πήραμε εμείς όταν ήθελε ο Άγγελος οπωσδήποτε κάτι να παίζουν μαζί, επειδή δεν του γεννούσα αγόρι… Ποτέ δεν ένιωσα το ίδιο δέσιμο με το πρώτο μου σκυλάκι. Αυτό που ήμασταν εγώ κι αυτό μονάχοι».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα