Ελένη Καρακάση – Άγριες Μέλισσες: “Πήρα γενναία αύξηση τη δεύτερη χρονιά”

30.06.2021 / 22:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ta 19

Για την συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες και τις οικονομικές της απολαβές μίλησε η Ελένη Καρακάση στο Pop Up και στον Ιορδάνη Παπακυριακού.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Καρακάση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μάλλον η Ρίζω ήρθε για να ριζώσει στις Άγριες Μέλισσες! Στο πρώτο επεισόδιο είχα μια ατάκα, στο δεύτερο είχα μια σκηνή, στο τρίτο και το τέταρτο δεν έπαιζα καθόλου.

Όταν διάβαζα τα τέσσερα πρώτα σενάρια μπορεί κάποιος άλλος να ηθοποιός να μην το έκανε. Ειδικά την πρώτη σεζόν, ο ρόλος μου ήταν προγραμματισμένος να είναι σχεδόν στα μισά επεισόδια. Κάτι βοηθήθηκε να ριζώσει».

«Θα στεναχωριόμουν πάρα πολύ αν οι Άγριες Μέλισσες έκαναν πολύ χαμηλά νούμερα. Περίμενα ότι στη δεύτερη σεζόν θα είχαμε μια μικρή πτώση αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να κοιτάω τα νούμερα και να με αγχώνουν τόσο πολύ», πρόσθεσε η πρωταγωνίστρια του καθημερινού σίριαλ του ΑΝΤ1 στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Ήταν σφιχτά τα πράγματα στο οικονομικό κομμάτι γιατί ήταν μια πολύ τολμηρή παραγωγή, ειδικά την πρώτη χρονιά».

«Νομίζω όμως όλοι, αν και θα μιλήσω για τον εαυτό μου πως πήρα μια γενναία αύξηση τη δεύτερη χρονιά» τόνισε, με ειλικρίνεια, η Ελένη Καρακάση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα