Ελένη Δήμου: Ο Στ. Παναγιωτόπουλος αποδείχθηκε πλάσμα θρασύδειλο

21.12.2021 / 15:14
δημου

Οι πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από ανθρώπους της showbiz που τον γνώριζαν προσωπικά και «έπεσαν από τα σύννεφα» με τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Δήμου. Η γνωστή τραγουδίστρια, που συμμετείχε πρόσφατα στο Just the 2 of Us ξέσπασε κι εκείνη κατά του δημοσιογράφου και δήλωσε απογοητευμένη.

«Πέσαμε όλοι από τα σύννεφα. Ενστικτωδώς τον Στάθη δεν τον πήγαινα ποτέ. Δε μου άρεσε η φυσιογνωμία του, τίποτα δε μου άρεσε. Και τελικά, αποδείχθηκε ότι είναι ένα πλάσμα θρασύδειλο. Έχω αηδιάσει πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, θέλησε να δώσει μία συμβουλή στους νέους: «Θέλω να δώσω και μία συμβουλή στα νέα παιδιά. Μην τα κάνετε αυτά τα βίντεο. Γιατί πρέπει να καταγράφετε τις τόσο προσωπικές σας στιγμές; Για ποιο λόγο;».

Τέλος, αναφέρθηκε στους λόγους που οδηγούν σε τέτοιες πράξεις. Όπως είπε, θεωρεί ότι είναι αποτέλεσμα μισογυνισμού.

«Υπάρχουν άνδρες που χαίρονται με την καταστροφή μίας γυναίκας. Νομίζω ότι εδώ πρέπει να μιλήσουν οι επιστήμονες. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν θέμα σίγουρα. Είναι μισογύνηδες, έχουν πρόβλημα σεξουαλικό σίγουρα», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα