Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» – Τι είπε

21.02.2024 / 17:38
<img src="https://dete.gr/wp-content/uploads/2024/02/ka-17-14-scaled-850x460.jpg" title="ÌÅÔÁÃÙÃÇ ÓÔÏÍ ÁÍÁÊÑÉÔÇ ÔÏÕ 45×ÑÏÍÏÕ ÐÁËÁÉÏ×ÑÉÓÔÉÁÍÏÕ ÁÐÏ ÔÁ ÔÑÉÊÁËÁ ÊÏÑÉÍÈÉÁÓ

" alt="***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ **** ** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç **" loading="lazy" />

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη αφέθηκε ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζει υπό πρωτόγονες συνθήκες στην ορεινή Κορινθία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, o 45χρονος από την ορεινή Κορινθία προσκόμισε νωρίτερα την Τετάρτη στο αυτόφωρο μονομελές Κορίνθου έγγραφο με το οποίο επικαλείται ότι πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα με ποσοστό αναπηρίας 67%, ζητώντας να εξεταστεί από πραγματογνώμονα, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε. 

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι για παράβαση του νόμου περι απείθειας και περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο. Ο 45χρονος είχε επιλέξει να ζει με την οικογένειά του κάτω απο συνθήκες που ερευνώνται αν είναι κατάλληλες να ζουν και να μεγαλώνουν παιδιά.

«Έχω βγει με αναπηρία, έχω χαρτί από τα ΚΕΠΑ και με 15 χρόνια στο Δημόσιο θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη», δηλωσε μεταξύ άλλων μόλις αποχώρησε απο τα δικαστήρια. Όσον αφορά στην άρνησή του να δώσει δείγμα DNA είπε ότι η πίστη του δεν του επιτρέψει να προβεί σε τέτοιου είδους εξετάσεις.

Όπως είπε δεν είχε την δυνατότητα να επικοινωνήσει με την γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του για να μάθει που βρίσκονται ενώ δήλωσε πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για το 15χρονο παιδί του, το οποίο μετά από εισαγγελική εντολή, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα