Εκτός των εκλογών της ΔΕΕΠ Αχαϊας η Κωνσταντίνα Κοσπέτα

13.10.2021 / 19:01
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ma 5

Aναστέλλεται για έξι μήνες η κομματική δραστηριότητα του μέλους της ΝΔ Αχαΐας Κωνσταντίνα Κοσπέτα. Μετά από αυτή την εξέλιξη δεν της επιτρέπεται να είναι υποψήφια πρόεδρος στη τοπική οργάνωση ΝΔ Νοτίου Τομέα Πάτρας.

Η απόφαση ελήφθη από τον γραμματέα οργανωτικού της ΝΔ Στέλιου Κονταδάκη και έρχεται μετά από αναρτήσεις της στο facebook οι οποίες ήταν αντίθετες με τις αρχές της ΝΔ.

Παράλληλα, δεν θα έχει το δικαίωμα να ψηφίσει στις επικείμενες εκλογές της ΔΕΕΠ Αχαΐας. Η Κων. Κοσπέτα ήταν υποψήφια με τον Αντώνη Κουνάβη που διεκδικεί την προεδρία.

Να σημειωθεί πως ο έτερος διεκδικητής της προεδρίας της ΔΕΕΠ, Νίκος Κατσουγκράκης κατεβάζει στο Νότιο Διαμέρισμα τον Αργύρη Βαγενά, ο οποίος είναι πλέον ο μοναδικός υποψήφιος.

H ίδιο πάντως σχολιάζοντας την αναστολή της κομματικής της δραστηριότητας ανέφερε: “Παραμένω πιστός στρατιώτης της Νέας Δημοκρατίας , πάντα στη πρώτη γραμμή του αγώνα στηρίζοντας το έργο του Πρωθυπουργού και προέδρου μας κ Κυριάκου Μητσοτακη. Όλοι μαζί στον αγώνα για τη μεγάλη παράταξη μας….”

Οι επίμαχες αναρτήσεις της:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα