Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πού θα ψηφίσουν οι έξι υποψήφιοι

04.12.2021 / 15:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kinal

Πανετοιμα είναι τα επιτελεία του Κινήματος Αλλαγής για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής. Τα επιτελεία των έξι υποψηφίων Νίκου Ανδρουλάκη, Ανδρέα Λοβέρδου, Γιώργου Παπανδρέου, Χάρη Καστανίδη, Παύλου Γερουλάνου και Παύλου Χρηστίδη οργανώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις 5 Δεκεμβρίου.

Και οι έξι έχουν οριστικοποιήσει το πού και πότε θα ψηφίσουν. Πιο συγκεκριμένα, στις 08:30, στη Μεταμόρφωση Αττικής, θα ψηφίσει ο Ανδρέας Λοβέρδος.


Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επιλέξει την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη και κατά τις 09:30 θα ψηφίσει στο Δημοτικό Αθλητικό & Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα ασκήσει το δικαίωμα της συμμετοχής του στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στο Εκλογικό Τμήμα που θα λειτουργεί στο παλαιό Δημαρχείο Ταύρου, Επταλόφου και Πειραιώς, στις 10:45 πμ. 

Ο Χάρης Καστανίδης θα ψηφίσει στις 11:30 στη Θεσσαλονίκη, στο εκλογικό κέντρο που βρίσικεται στη γωνία της 25ης Μαρτίου και Βασ. Όλγας. Το απόγευμα, όπως επισημαίνουν συνεργάτες του, θα βρίσκεται στο γραφείο του στη συμπρωτεύουσα μαζί με το επιτελείο του και θα παρακολουθεί τα αποτελέσματα.

Ο Παύλος Γερουλάνος θα είναι στην Αθήνα. Στις 11 το πρωί, θα ψηφίσει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας.

Ο Παύλος Χρηστίδης θα είναι στο Ναύπλιο και θα ψηφίσει εκεί.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΔΕΚΑΠ, η αρμόδια επιτροπή για την διεξαγωγή των εκλογών, ανακοίνωσε ότι οι κάλπες στην χώρα μας θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Σχεδόν σε όλη την χώρα θα στηθούν κάλπες, συνολικά 813. Μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες άνω των 17 ετών αλλά και αλλοδαποί αρκεί να έχουν μαζί την άδεια παραμονής και διαβατήριο. Θα χρειαστεί να καταβάλουν, στον πρώτο γύρο μόνο, 3 ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι φίλοι ή μέλη του κόμματος. Όσοι δεν είναι, θα μπορούν να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, την οποία θα βρουν στην ιστοσελίδα του κόμματος. Όπως επισημαίνεται από την ΕΔΕΚΑΠ, για να μην υπάρξει συγχρωτισμός στα εκλογικά κέντρα παρακαλούν τους πολίτες να έχουν συμπληρώσει από πριν τα στοιχεία τους. Παράλληλα, οι πολίτες θα πρέπει να φορούν καθόλη τη διάρκεια μάσκα και μαζί να έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης ή 48ωρο αρνητικό τεστ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα