Παρασκευή, 21.01.2022, 6:34 πμ

Έκλεισε το ΕΠΑΛ Κ. Αχαΐας λόγω κρούσματος κορονοϊού

19.05.2021 / 9:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
sxoleia1

Έκτακτη ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Βασίλη Γκοτσόπουλο: Χθες αργά το βράδυ ενημερώθηκα από τον Διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου Κάτω Αχαΐας ότι μαθητής βρέθηκε θετικός στον covid-19.

Συγκεκριμένα το κρούσμα αφορά σε μαθητή του Β1 τμήματος Γενικής Παιδείας και του Β τμήματος Μηχανολογίας. Άμεσα ενημέρωσα τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Μυλωνά, ο οποίος μου έδωσε την εντολή να πραγματοποιηθεί σήμερα απολύμανση από εξειδικευμένο συνεργείο στο σχολείο.

Συνεπώς σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του σχολείου με αποτέλεσμα να μην γίνουν μαθήματα.

Με ευθύνη και μέριμνα του Διευθυντή ειδοποιήθηκαν οι καθηγητές και οι γονείς των μαθητών ότι μόνο για σήμερα το σχολείο θα παραμείνει κλειστό. Σημειώνεται ότι ο μαθητής πήγαινε στο σχολείο μέχρι και χθες Τρίτη 18.05.2021.

Επίσης έχει γίνει επικοινωνία του Διευθυντή του ΕΠΑΛ τόσο με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, όσο και με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αχαΐας για περισσότερες οδηγίες και διευκρινήσεις.

Σύμφωνα με τους αρμοδίους τα μαθήματα από αύριο Πέμπτη 20 Μα’ί’ου 2021 θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ από σήμερα τίθενται σε καραντίνα 14 ημερών οι μαθητές του Β1 Γενικής Παιδείας και του Β τμήματος Μηχανολογίας στα οποία, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, φοιτούσε ο μαθητής που ήταν θετικός στον ιό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα