Έκανε το εμβόλιο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

30.12.2020 / 15:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
koutsoumpas-emvoliasmos-24

Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εμβολιάστηκε, νωρίτερα σήμερα, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Αμέσως μετά δήλωσε πως «σήμερα η σκέψη μας είναι στους ασθενείς, είναι στους υγειονομικούς, που δίνουν μάχη ζωής».

«Η συμβολική αυτή κίνηση με τον εμβολιασμό σήμερα θέλει να στείλει το μήνυμα για την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού. Βέβαια αυτό είναι σχετικά χρονοβόρα, μακροπρόθεσμη διαδικασία, γι’ αυτό απαιτούνται τώρα μέτρα προστασίας της υγείας του λαού, θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας, με μαζικές προσλήψεις υγειονομικών», υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας και έκλεισε ευχόμενος καλή χρονιά, χρόνια πολλά, δύναμη και υγεία.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Σήμερα η σκέψη μας είναι στους ασθενείς, είναι στους υγειονομικούς που δίνουν μάχη ζωής.

Η συμβολική αυτή κίνηση με τον εμβολιασμό σήμερα θέλει να στείλει το μήνυμα για την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού. Βέβαια, αυτό είναι σχετικά χρονοβόρα, μακροπρόθεσμη διαδικασία, γι’ αυτό απαιτούνται τώρα μέτρα προστασίας της υγείας του λαού, θωράκισης του δημόσιου συστήματος Υγείας, με μαζικές προσλήψεις υγειονομικών.

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά, δύναμη και υγεία».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την άφιξή του συναντήθηκε με εργαζόμενους του νοσοκομείου που απαιτούν μέτρα θωράκισης του συστήματος Υγείας. «Κάτω από τις μάσκες έχουμε φωνή», έγραφαν οι πικέτες που κρατούσαν οι εργαζόμενοι που διεκδικούν μαζικές προσλήψεις, ατομικά μέσα προστασίας και πλήρη επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας. Ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας επέδωσε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ υπόμνημα με τα αιτήματά τους. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σημείωσε πως «είμαστε μαζί σας, υποστηρίζουμε τα αιτήματα και θα τα προωθήσουμε και στη Βουλή, όπως κάνουμε πάντα άλλωστε, αλλά και στους δρόμους του αγώνα μαζί σας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα