Εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ για τα τεστ του ΕΟΔΥ

10.11.2020 / 22:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gko 666

Eρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων θα διενεργήσει πταισματοδίκης, για την ανάρτηση του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου, αναφορικά με τα τεστ του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό.

Προηγήθηκε εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, προς την εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κυριακή Κλιάμπα, να παραγγείλει τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικές ευθύνες συνδεόμενες με όσα έγραψε ο πρώην πρύτανης.

Στην επίμαχη ανάρτηση ο Γιάννης Μυλόπουλος ανέφερε ότι γνωστή του περίμενε στην ουρά για να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό, όμως επειδή καθυστερούσαν αποφάσισε να φύγει. Αλλά έπειτα από 1-2 ημέρες «της ανακοίνωσαν από τον ΕΟΔΥ το αποτέλεσμα του τεστ που δεν έκανε. Ήταν θετικό…».

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο πρώην πρύτανης «κατέβασε» την ανάρτηση. Σε νέο tweet εξήγησε ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει την αξιοπιστία της αρχικής ανάρτησης, επειδή δεν μπορεί να αποκαλύψει τις πηγές του, σεβόμενος τα προσωπικά δεδομένα.

Σε νεότερη, χθεσινή, ανάρτησή του στα social media, ο κ. Μυλόπουλος ανέφερε ότι συνεχίζονται «με το ίδιο μένος και την ίδια ένταση» οι αντιδράσεις εναντίον του, παρότι απέσυρε το αρχικό post και παρά τις εξηγήσεις που έδωσε στη συνέχεια.

«Τώρα λοιπόν είναι οι υβριστές μου που συμβάλλουν στον δικό μου διασυρμό, αναγκάζοντάς με κι εμένα με τη σειρά μου να προστατέψω κι εγώ τον εαυτό μου με νόμιμα μέσα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα