Είναι γεγονός – Ο πρώτος εθελοντής γιατρός υπέγραψε και ρίχνεται στη μάχη με τον κορωνοϊό

07.12.2020 / 21:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 21

Ο Χρήστος Κέλλας, γιατρός, αναισθησιολόγος και βουλευτής της ΝΔ εντάχθηκε εθελοντικά στο ιατρικό δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου δίνεται μάχη για τον κορονοϊό.

Ο Χρήστος Κέλλας βρέθηκε στο γραφείο του διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη και υπέγραψε τη σύμβαση για να ενταχθεί εθελοντικά στο δυναμικό της ΥΠΕ, αναφέρει το larissanet.gr. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κέλλας ήταν ο πρώτος που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στην Π.Ε. Λάρισας και νοσηλεύθηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Ο Χρήστος Κέλλας με την ειδικότητά του ως αναισθησιολόγος, θα βοηθήσει σημαντικά στο έργο των συναδέλφων του, γιατρών που καταθέτουν καθημερινά όλες τους τις δυνάμεις και ψυχικές και σωματικές για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο έργο τους.

Συγκινημένος ο κ. Κέλλας δήλωσε πως “αφού ξεπεράστηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες υπέγραψα τη σύμβαση με τον κ. Σερέτη και τίθεμαι στη διάθεση του ΕΣΥ και του Νοσοκομείου μας μαζί με τους άλλους γιατρούς για να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο τους πάσχοντες συνανθρώπους μας”.

Οι υπόλοιποι Θεσσαλοί βουλευτές – γιατροί, ανάμεσά τους ο Γιώργος Λαμπρούλης, που επίσης επέλεξαν να επιστρέψουν και να προσφέρουν στα νοσοκομεία θα υπογράψουν το πρωί της Τρίτης (08.12.2020) στα γραφεία της 5ης ΥΠΕ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα