Έδωσε 10 ευρώ σε μίνι μάρκετ και κέρδισε 1.000.000 – Η απίθανη ιστορία απόλυτης ευτυχίας

24.04.2021 / 13:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 39

Η ιστορία έρχεται από το Αγρίνιο, που εδώ και λίγες ώρες, έχει ένα νέο εκατομμυριούχο…

Στην περιοχή του Αγρινίου βρέθηκε ένας μεγάλος νικητής του ΣΚΡΑΤΣ «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ 10ΡΙΑ», ο οποίος κέρδισε 1.000.000 ευρώ. Ο τυχερός λαχνός αγοράστηκε από mini market της περιοχής, όπου διατίθενται όλα τα παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ, τα οποία πωλούνται μέσω του δικτύου του ΟΠΑΠ.  

Ο λαχνός που έκανε εκατομμυριούχο τον παίκτη του ΣΚΡΑΤΣ κόστισε 10 ευρώ. Το παιχνίδι που επέλεξε, τα «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ 10ΡΙΑ», είναι ένα από τα τέσσερα παιχνίδια που μοιράζουν  το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ.  

Συνολικά, υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ και μια ευρεία γκάμα από έπαθλα, όπως περιγράφονται στην ιστοσελίδα του ΣΚΡΑΤΣ. Το ΣΚΡΑΤΣ συνέχισε να μοιράζει κέρδη και εν μέσω lockdown, καθώς οι λαχνοί του παιχνιδιού διατίθενται από περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα, από τον περασμένο Νοέμβριο έως και τις 11 Απριλίου 2021, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 18.514.745 ευρώ. Ανάμεσα στους νικητές ήταν και τέσσερις τυχεροί παίκτες που κέρδισαν έπαθλα των 100.000 ευρώ. Πρόκειται δύο νικητές του παιχνιδιού «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ» σε Αττική και σε Ρέθυμνο, έναν τυχερό του ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΥΣΑ 7ΑΡΙΑ» στην Αττική, καθώς και έναν νικητή στο «10 ΤΟ ΚΑΛΟ» που βρέθηκε στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα