ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: «Αγώνας προσφοράς και αλληλεγγύης στο Νότιο Πάρκο»

18.12.2021 / 15:14
notio parko

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ κλείνει την ιδιαίτερα πλούσια και υψηλού επιπέδου αγωνιστική δραστηριότητα του 2021 με έναν πολύ ξεχωριστό αγώνα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, σε ανώμαλο έδαφος, συμβάλλοντας έτσι και στην ανάδειξη της ευαίσθητης πλευράς του αθλητισμού.
«Καλούμε, λοιπόν, όλους τους φίλους/ες μας, στο Νότιο Πάρκο, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, να παρακολουθήσουν τον αγώνα των πρωταθλητών μας και να θαυμάσουν τους μικρούς αυριανούς πρωταθλητές της ΕΑΣ, σε διάφορα αγωνίσματα μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων όπως επίσης και μια μικτή ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ των μικρών με ιδιαίτερη σημασία και νόημα.
Εκεί θα μπορέσετε, εάν το επιθυμείτε, να προσφέρετε τρόφιμα ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τον κοινωνικό τομέα του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) δείχνοντας την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Ελπίζουμε στην επιτυχία αυτού του ξεχωριστού αγώνα και στην ετήσια καθιέρωσή του, έχοντας στο πλευρό μας τους ΦΟΡΕΙΣ της Πόλης μας με τις Κοινωνικές Δομές τους και την απαραίτητη βοήθεια των ανθρώπων του Αθλητισμού».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα