Δυτική Ελλάδα: Έπεσαν οι υπογραφές για την «Βελτίωση υφισταμένου αγροτικού δικτύου της Δημοτικής Ενότητας Μόβρης»

26.05.2021 / 16:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Μυλωνάς-Ασκούνης

Ο Σπύρος Μυλωνάς υπέγραψε την ανάθεση του έργου «Βελτίωση υφισταμένου αγροτικού δικτύου της Δημοτικής Ενότητας Μόβρης», σήμερα 26 Μάϊου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Υπογράφτηκε σήμερα (26/5) μεταξύ του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά και του αναδόχου του έργου Νίκου Ασκούνη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση υφισταμένου αγροτικού δικτύου της Δημοτικής Ενότητας Μόβρης» με τελικό προϋπολογισμό 233.541 ευρώ. Η πίστωση για το έργο προέρχεται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη» με συγχρηματοδότηση από το «Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης». Το συγκεκριμένο έργο αφορά την ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου μήκους τριών χιλιομέτρων και πλάτους πέντε μέτρων.

«Η αγροτική οδοποιία αποτελεί μια από τις βασικές μας προτεραιότητες για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή αφορά την καθημερινή ζωή και δουλειά χιλιάδων συνδημοτών. Δεύτερον, γιατί είναι ένας τομέας με τεράστια προβλήματα και κενά. Δουλέψαμε πέρυσι συστηματικά αλλά φέτος έχουμε εργολαβίες εκτεταμένων παρεμβάσεων σε όλες τις δημοτικές ενότητες που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εκτεταμένο δίκτυο, μιλάμε για εκατοντάδες χιλιόμετρα και δουλεύουμε σκληρά με ασφαλτοστρώσεις, τσιμεντοστρώσεις και χαλικοστρώσεις αλλά και διαμορφώσεις πρανών και τάφρων, καθαρισμούς δρόμων κλπ. Οι ανάγκες είναι πάντα μεγαλύτερες από τις δυνατότητες αλλά διαθέτουμε σε εξέλιξη πρόγραμμα σημαντικών παρεμβάσεων που θα συνεχιστεί και τα επόμενα
χρόνια», κατέληξε ο Δήμαρχος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα