Δυτική Ελλάδα: Επαναλειτουργεί το Σάββατο η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου

01.03.2021 / 13:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
”τιψλιϋτθπα απϋ τγμ αψοώαστιξό ξΏμγσγ στγμ ξεμτώιξό αψοώή τγρ Νηόμαρ τγμ ¬αώβήξειο,εμ ϋχει τοθ –ήσςα,Χ.‘ώΏτγ 19 ΝπώικΏοθ 2011 (EUROKINISSI/Ο…ΝΆΆ«” –ΝΆΝΟœ–œ’Υœ”)

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δια/Γ.Π. οικ. 12639/2021ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021, οι Λαϊκές Αγορές οι οποίες ήταν σε αναστολή λειτουργίας για την ημέρα Σάββατο επαναλειτουργούν.
Η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου, από τις 6-3-2021 επαναλειτουργεί ημέρα Σάββατο με τους παρακάτω όρους:
• Με την συμμετοχή του 50% των παραγωγών πωλητών
• Με την συμμετοχή του 50% των επαγγελματιών πωλητών με είδη χαρτικών, καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενδυμάτων και υποδημάτων
• Οι πωλητές θα πρέπει να λάβουν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς και προστασίας των καταναλωτών (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες και απόσταση από τους καταναλωτές δύο μέτρα).
• Οι πωλητές της Λαϊκής αγοράς πως θα πρέπει να στήσουν τους πάγκους τους αυστηρά στα τέσσερα (4) μέτρα όπως ορίζεται από τις θέσεις που τους έχουν αποδοθεί.
• Η απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

Η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου θα λειτουργήσει με την καθοδήγηση υπαλλήλων του Δήμου Αιγιαλείας και τον έλεγχο από την Δημοτική Αστυνομία και το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα